‘BRZI I ŽESTOKI‘

Predstavljeno posebno izdanje sata ‘Fast and Furious Twin Turbo‘. Cijena je 3,6 milijuna kn!

Za proslavu 20 godišnjice franšize izrađen je poseban sat od titana po nevjerojatnoj cijeni
Fast and Furious Twin Turbo
 YouTube Screenshot

Za proslavu 20. godišnjice franšize 'Brzi i žestoki', luksuzni proizvođač satova Jacob & Co. predstavio je posebnu liniju sata nazvan 'Fast and Furious Twin Turbo'. Zbog najnovijeg devetog nastavka franšize, linija će prikladno biti ograničena na samo devet primjeraka.

image
Fast and Furious Twin Turbo
Jacob & Co.

Na satu je oslikan par automobila koji nalikuju na Dodge Charger i Toyotu Supru, što predstavlja finalnu utrku Dominica Toretta (Vin Diesel) i Briana O'Connora (Paul Walker) u prvom dijelu sage. Početna cijena je 580.000 dolara (3,6 milijuna kuna), a neke od značajki na satu uključuju dvostruke troosovinske 'tourbillon' mehanizme, decimalni minutni repetitor i pokretanje na pokret ruke koji je ekskluzivan za urarsku kompaniju. Značajka 'Pit Board' omogućuje postavljanje referentnog vremena za usporedbu vremena kruga.

image
Dodge Charger i Toyota Supra, Brzi i žestoki (2001)
YouTube Screenshot

'Naš sat savršeno se uklapa uz franšizu 'Brzi i žestoki'. Osim samog naziva, naglasak je na brzini i iznimnosti. Jacob & Co. Bio je u mnogim uspješnim partnerstvima, ali nikada se nismo udružili s entitetom koji toliko odgovara našoj DNK. Nova linija satova 'Fast and Furious Twin Turbo Furious' bit će sjajni', navode iz Jacoba & Co.

image
Fast and Furious Twin Turbo
YouTube Screenshot

Naziv 'Fast & Furious Twin Turbo' urezan je u safirnu masku, a sat je izrađen od titana, koji je poznat po maloj težini i usklađen s karbonskim kućištem. Unutarnji crveni prsten okvira izrađen je od neoralita, inovativnog i prozirnog materijala. Pa, ljepota je subjektivna, a je li ovo još jedan slučaj gdje ime kompanije određuje cijenu, neovisno o bilo čemu drugome, prosudite sami. 'Brzi i žestoki 9' već su došli u kina, pa ako ste fan, pogledajte koji datum vam odgovara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:05