Zbogom pameti

Šarm Mediterana: Mercedesom pokušao izvući čamac iz mora, nasukao se na plaži pa dobio kaznu

Policajci su naišli na zaglavljeno vozilo tijekom patrole na pješčanoj obali Santa Pole. Izdali su kaznu od 751 eura

Nasukan na plaži

 Facebook Screenshot

Vozač jednog Mercedesa E-Klase mislio je da će mu dobro poslužiti za izvlačenje čamca iz mora na obali Španjolske, no nažalost, planovi mu nisu uspjeli te se nasukao na plaži. Ubrzo nakon toga stigla je i policija te mu napisala kaznu zbog nedopuštenog ponašanja na plaži.

Fotografiju bijelog nasukanog Mercedesa na Facebooku je podijelila Policijska uprava Santa Pole. Policajci su naišli na zaglavljeno vozilo tijekom patrole na pješčanoj obali Santa Pole. Osim fotografiranja, izdali su mu kaznu od 751 eura (5643 kuna).

image

Objava na Facebooku

Facebook Screenshot

Automobil je primjer pred-facelifta E-Klase koja se proizvodila između 2016. i 2020. godine. Prema izgledu branika, sumnjamo da je riječ o običnoj dizelskoj varijanti i pogonom na stražnje kotače, iako bi mogao imati 4MATIC sustav pogona na sve kotače, no u to sumnjamo, s obzirom na to da je ipak ostao zaglavljen u pijesku.

U svakom slučaju, voziti se limuzinom po slanoj vodi s cestovnim gumama nikad nije dobra ideja. Mokar pijesak i morska trava nisu dobitna kombinacija kad je u pitanju trakcija.

Pretpostavljamo da će vozač Mercedesa sljedeći put koristiti odgovarajuću rampu za ukrcaj broda. Ispod policijske objave na Facebooku, jedan komentator se požalio da mediteranska obala ima samo nekoliko rampi dostupnih javnosti, a neke od njih su u zaista lošem stanju. Ipak, ni to nekako ne zvuči kao dobra isprika za ovako glupu ideju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:22