ATRAKTIVNI SUV

Škoda se mijenja: Teaser konceptnog Vision 7S pokazuje kako će izgledati budući modeli

Ono po čemu se najviše razlikuje od uobičajenih modela Škode je prednji dio kao najava novog dizajnerskog smjera

Škoda Vision 7S Concept

 Škoda

Škoda će uskoro predstaviti svoj novi konceptni automobil Vision 7S, a kako će on izgledati otkrili su prvim teaserom, crtežima koji najavljuju novi automobil. Koncept će očito biti praktičan i prostran SUV prilično atraktivnog dizajna.

Ono po čemu se najviše razlikuje od uobičajenih modela Škode je prednji dio koji bi mogao biti najava novog dizajnerskog smjera češke marke. Nedostatak klasične maske sugerira električni pogon dok su svjetla postavljena na rub prednjeg dijela okomito što autu daje robusniji i vrlo originalan izgled.

image

Škoda Vision 7S Concept

Škoda

Još jedan potpuno novi dizajnerski detalj je prednji odbojnik sa sedam vertikalnih udubljenja. Vrlo originalan je i stražnji dio koji također ima slična udubljenja i okomito postavljena svjetla.

U ranije objavljenim teaserima Škoda je otkrila vrlo originalan interijer modela Vision 7S. Unutrašnjost ima tri reda sjedala s po dva mjesta te centralno smještenu dječju sjedalicu, između dva prva reda sjedala, na najsigurnijem mjestu u autu. Da bi sve bilo u stilu s vanjskim dizajnom tu je okomito postavljen dodirni zaslon impozantnih dimenzija.

image

Škoda Vision 7S Concept

Škoda

Novu dizajnersku filozofiju u Škodi nazivaju "Modern Solid", a mogli bi je primijeniti već na idućoj generaciji Superba koja bi trebala stići tijekom iduće godine. Konceptni Vision 7S stiže 30. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 13:25