PRVI TEASER

Škodin pametni koncept sa sedam sjedala kao najava za novi dizajnerski identitet marke

Kako će izgledati i biti koncipirana unutrašnjost novog konceptnog modela Škoda je najavila crtežom koji je poslužio kao teaser

Škoda Vision 7S koncept (ilustracija)

 Škoda

Škoda trenutno radi na svojem novom dizajnerskom identitetu koji će vjerojatno debitirati na novoj generaciji Superba iduće godine. Kao najava za novi dizajnerski smjer poslužit će konceptni model Vision 7S koji će biti predstavljen kroz nekoliko tjedana (pretpostavka jer Škoda nije najavila točan datum).

Kako će izgledati i biti koncipirana unutrašnjost novog konceptnog modela Škoda je najavila crtežom koji je poslužio kao teaser. Na crtežu izgleda kako Vision 7S ima raspored sjedala 2+2+2, no zapravo se radi o automobilu sa sedam sjedala koji će nuditi vrlo visoku razinu prilagodivosti, a na crtežu je prikazana još jedna Simply clever ideja s ugrađenom dječjom sjedalicom. Sjedalica je postavljena na najsigurnije mjesto u automobilu.

Osim sedam sjedala novi Škodin koncept imat će ogroman stakleni krov i kokpit koji je jako sličan onome iz aktualnog Enyaqa, ali s više fizičkih tipki.

Još uvijek se ne zna hoće li Škoda u budućnosti Vision 7S pretvoriti u neki serijski model.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:38