raketa na kotačima

Smanjite gas, od danas vas na autocestama očekuje novi presretač, predstavljen Audi RS6 Avant sa 600 KS

Novi presretač već od ovog travnja zamjenjuje postojeće modele Audija A4, BMW Serije 3 i ostale

Policijski Audi RS6 avant

 ASA

U subotu, 30. ožujka, na Europskom trgu u Zagrebu, javnosti je predstavljen novi adut hrvatske prometne policije - brutalno snažan Audi RS 6 Avant. Ovaj super brzi karavan sa 600 konjskih snaga i pogonom na sve kotače odsad će hvatati prebrze na hrvatskim autocestama diljem Hrvatske.

Novi presretač, koji će već u travnju zamijeniti postojeće modele Audija A4, BMW Serije 3 te druge, predstavlja tehnološki napredak u borbi za sigurnost prometa.

image

Policijski Audi RS6 avant

ASA

S impresivnim ubrzanjem do 100 km/h za svega 3,4 sekunde, ovaj automobil idealan je za hvatanje prekršitelja. Usto automobil je sposoban za postizanje brzina od 300 km/h pa može uhvatiti bilo koji automobil na cesti.

Nadamo se da vas nismo previše uznemirili ovom informacijom, riječ je dakako o prvotravanjskoj šali.

image

Policijski Audi RS6 avant

ASA

Predstavljeni Audi RS 6 Avant sa službenim policijskim oznakama zapravo je službeni automobil Auto Sport Adrije, ustupljen policijskim službenicima za predstojeći event ASA: Istria Drive, koji će startati 6. lipnja u Zagrebu, a okupit će brojne vlasnike superautomobila, koji će kao i prethodnih godina ponovo uživati u vožnji najljepšim prometnicama, ali i vrhunskoj gastronomiji, kao i međusobnom druženju na četverodnevnom događanju u Istri.

Dugogodišnja suradnja Auto Sport Adrije s policijom traje punih sedam godina. Navedeni auto samo je još jedan korak više u prometnoj sigurnosti, te se potiče razvoj turizma kroz automobilističke manifestacije, odnosno najbolji je pokazatelj kako se može turistička priča razvijati i oko automobilske industrije.

image

Policijski Audi RS6 avant

ASA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 00:09