render

Stiže nasljednik A4 Avanta: Ovako bi mogao izgledati novi atraktivni karavan Audi A5 Avant

Prema renderima prednji dio A5 Avanta izgledat će nešto suptilnije i profinjenije od onog na odlazećem A4 Avantu

Audi A 5 Avant

 koleca.ru render

Prošlog su se tjedna pojavile špijunske fotografije novog Audija A5 Avant koji bi na tržište trebao stići iduće godine. Ako vas naziv modela slučajno zbunjuje, spomenimo da je A5 zapravo novo ime za dosadašnji A4, jer će u nomenklaturi Audija parni brojevi biti rezervirani za električne modele, a neprani za one koji nude motore s unutrašnjim izgaranje.

Portal kolesa.ru sada je objavio rendere koji su napravljeni na temelju špijunskih fotografija i koji pokazuju kako bi novi A5 Avant mogao izgledati kada bude predstavljen iduće godine. Prema renderima prednji dio A5 Avanta izgledat će nešto suptilnije i profinjenije od onog na odlazećem A4 Avantu. Odmah upada u oči obnovljena maska hladnjaka koja je nešto šira od one na aktualnom automobilu, ali je i niža.

image

Audi A 5 Avant

koleca.ru render

Niža maska također je omogućila dizajneru da poveća veličinu donjeg otvora u odbojniku. Također, veliki lažni usisnici zraka s trenutnog modela zamijenjeni su malim trokutastim usisnicima, a mnogo više dijelova sprijeda je sada u boji karoserije. Oblik prednjih svjetala također je izmijenjen i poput maske, i ona su nešto tanja i šira od onih na, još uvijek, aktualnom automobilu.

Promjene su vidljive i na bočnom dijelu auta gdje A5 Avant ima nove ručke vrata koje su u ravnini s karoserijom. Profil krova je također malo drugačiji, kao i oblici bočnih prozora.

Stražnji dio novog modela će također biti prilično drugačiji. Ističu se nova LED stražnja svjetla, a auto bi trebao dobiti i LED svjetlosnu traku pune širine. A5 Avant prikazan na ovim renderima također ima revidirani stražnji branik. Naravno da je pitanje koliko su ovi renderi realni prikaz onoga što nam dolazi, no čini se da bi serijski A5 Avant zaista mogao izgledati vrlo slično prikazanome na renderima.

Što se motorizacije tiče vjerojatno će ponuda biti vrlo slična onoj u aktualnom A4, uključujući četverocilindrične benzinske blage hibride, dizelaše i najmanje dva plug-in hibrida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 06:02