TUNING

Što god mislili o ovoj Hamannovoj preradi BMW-a M5, ona proizvodi više od 800 KS!

Možda se najviše ‘događa‘ u unutrašnjosti, koja je završena svjetloplavom kožom na sjedalima, oblogama vrata i središnjoj konzoli
2013 BMW M5 Hamann
 eBay

Na eBay oglasniku osvanuo je BMW M5 iz 2013. godine (F10) opremljen Hamannovim bodykitom. Međutim, iako je M5 jedna od najsnažnijih limuzina na svijetu sa svojim tvorničkim specifikacijama, prerade ne prestaju ni ispod poklopca motora.

image
2013 BMW M5 Hamann
eBay

Bodykit u potpunosti mijenja izgled njemačke limuzine, iako nismo uvjereni da to čini na dobar način. Komplet njemačke tuning kuće uključuje dodatne elemente i pričvršćenja koja mijenja oblik prednjih svjetala. Promjene se nastavljaju straga, gdje je iznad stražnjeg stakla smješten mali spojler, drugačiji branik, spojler na prtljažniku i novi difuzor. Također, popis navodi kovane kotače i plave kočione čeljusti.

image
2013 BMW M5 Hamann
eBay

Ipak, možda se najviše ‘događa‘ u unutrašnjosti, koja je završena svjetloplavom kožom na sjedalima, oblogama vrata i središnjoj konzoli. M5 je također opremljen opcijskim audio sustavom Bang & Olufsen koji uključuje 16 zvučnika iznad nadzorne ploče.

image
2013 BMW M5 Hamann
eBay

Popis navodi da je M5 opremljen 4,4-litrenim V8 s parom turbopunjača koji su nadograđeni da proizvode više od nevjerojatnih 800 KS. Međutim, nije navedeno koje izmjene su napravljene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 22:23