noćna akcija

Svađa oko parkinga stanara u zgradi završila čudno: Susjedi vlasniku BMW-a sagradili zid oko auta

Nije bilo druge, vlasnik BMW-a je uzeo čekić i počeo tući zid kako bi izašao s prarkirnog mjesta

Auto iza zida

 TikTok screenshot

U srcu madridske četvrti Chamberí gdje iskri kao u većini velikih zajednica stanara, jedan vlasnik BMW-a Serije 4 suočio se s neočekivanim izazovom. Naime, njegov automobil, parkiran na javnom prostoru podzemnog parkirališta završio je u neobičnoj situaciji - zazidan između zidova.

Pokušaji vlasnika da nekako dođe do svog vozila nisu prošli nezapaženo. Snimke objavljene na društvenim mrežama prikazuju dramatične trenutke kada je vlasnik, s pomoću čekića, rušio zid sagrađen preko noći kako bi "oslobodio" svoj BMW zarobljen u improviziranoj imitaciji zida garažnog prostora.

Informacije o ovom neobičnom događaju ukazuju na brzu i tajnovitu izgradnju zida, maskiranog tako da izgleda kao dio garaže, ali s jasnim znakovima nedavne konstrukcije.

@telemadridoficial

? Un vecino de Marqués de Lema número 7, en Chamberí, se ha encontrado su coche emparedado

♬ sonido original - TelemadridOficial

Sumnjiva stabilnost pregrade i svježa žbuka otkrivali su istinu koja je bila skrivena iza fasade. Dok izvjesni Fernando tvrdi da je to njegovo pravo tamo parkirati svaki dan, vijeće stanara tvrdi suprotno - kako je riječ o prostoru namijenjenom zajednici. Ova saga oko parkiranja nije rijetkost, ali baš da susjedi preko noći susjedu zazidaju automobil, ne viđa se često...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 08:37