Aktualno

‘The Grand Tour‘ se vraća na ekrane sljedećeg mjeseca: Evo svih detalja koje znamo...

Amazon Studios najavio je da će se Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May vratiti na ekrane s novom posebnom epizodom

The Grand Tour

 Web Screenshot

Ljubitelji Grand Toura, radujte se! Otkriveni su prvi detalji njihovog sljedećeg specijala, koji će premijerno biti prikazani na Amazon Primeu sljedeći mjesec.

Amazon Studios najavio je da će se Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May vratiti na ekrane s novom posebnom epizodom pod nazivom “Eurocrash". Trio će navodno odvesti tri nevjerojatna automobila na putovanje od 2250 kilometara preko Poljske, Slovačke, Mađarske i Slovenije.

image

The Grand Tour

Web Screenshot

Što se tiče automobila, čini se da se Hammond odlučio za žuti Chevrolet SSR, retro inspirirani pickup kojeg je Chevy proizvodio između 2003. i 2006. godine. Čini se da je Clarkson odabrao Mitsouku Le-Seyde, japansku kreaciju ograničenu na 500 primjeraka koja se, unatoč svojoj retro karoseriji, temelji na Nissanu Silviji S13.

Napokon, James May je viđen kako pozira ispred, čini se, još jedne neobičnosti koju je vrijeme zaboravilo: kabriolet Crosley iz 1940-ih. Crosley je bio američki proizvođač malih, "mikro" automobila, dok ovaj primjerak vjerojatno ima motor od 725 kubika sa samo 26 KS.

image

The Grand Tour

Web Screenshot

Još uvijek nije jasno hoće li Amazon nastaviti suradnju s Clarksonom nakon izvješća da su razmišljali o prekidu odnosa s voditeljem nakon njegovih kontroverznih primjedbi prema Meghan Markle. Variety je ranije izvijestio da Amazon i Clarkson neće još dugo raditi zajedno osim trenutno naručenih epizoda The Grand Tour i Clarkson‘s Farm, koje uključuju još četiri GT specijala i treću seriju kritički hvaljene farmerske emisije.

image

The Grand Tour

Web Screenshot

Snimanje još jednog specijala za Grand Tour u Africi naizgled je završeno prošli tjedan, gdje su korisnici Reddita uočili trio u Mauritaniji s Jaguarom F-Typeom i Maseratijem Gran Cabrio. Ta će epizoda vjerojatno biti emitirana krajem 2023. ili početkom 2024. godine.

U međuvremenu, možete pratiti njihovo europsko putovanje premijerno u petak, 16. lipnja, na Amazon Prime Videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:29