AKTUALNO

Tjelohranitelj Cristiana Ronalda slupao njegov Bugatti Veyron vrijedan 14 milijuna kuna

Izvještaji iz Europe tvrde da se Ronaldo trenutno nalazi na Majorci i da je putovao u malom konvoju u vrijeme incidenta

Bugatti Veyron Vitesse

 Bugatti

Jedan od tjelohranitelja Cristiana Ronalda imao je posebno užasan dan na poslu u ponedjeljak nakon što je slupao njegov Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse.

Izvještaji iz Europe tvrde da se Ronaldo i njegova pratnja trenutno nalaze na Majorci i da je putovao u malom konvoju u vrijeme incidenta. Fotografije nakon nesreće pokazuju da je francuski hiperautomobil udario u zid od opeke na rubu ceste, vjerojatno zbog ulaska u zavoj prevelikom brzinom.

Daily Mail javlja da je neimenovani tjelohranitelj izašao iz automobila nakon nesreće kako bi nastavio put s portugalskim nogometašem, a ostatak osoblja je ostao kako bi pričekalo policiju. Talijanske novine Cronica Balear navode da je Veyron odvezao kamion za vuču.

Prema fotografijama, hiperautomobil ima oštećenja na prednjem dijelu s vidljivim ogrebotinama na braniku i razdjelniku. Osim toga, čini se da je suvozačeva strana pretrpjela prilično veliki udarac i da će trebati ozbiljne popravke. Tjelohranitelj koji je vozio Bugatti je prihvatio punu odgovornost za nesreću.

image

Bugatti Veyron Vitesse

Bugatti

"Auto se zabio u zid, ali je nastala samo materijalna šteta, nitko nije ozlijeđen, a vozač je preuzeo punu odgovornost za ono što se dogodilo", rekao je izvor. "Informacije o tome tko je bio za volanom i što se dogodilo registrirane su u policijskoj bazi podataka".

Ronaldo je u konvoju na otok Mallorcu prevozio svoj rijetki Bugatti, zajedno sa svojim Mercedesom G-Klasom. S obzirom na to da se očekuje da će zaraditi 125 milijuna dolara tijekom sezone 2021.-2022., ima više nego dovoljno novca za popravak automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 12:24