BORILA SE ZA ŽIVOT

Tragična nesreća: Milijarderka Teslom sletjela u jezero, bila je pod utjecajem alkohola

Policajci su na kraju razbili staklo na vozačkoj strani potopljene Tesle, ali prekasno

Angela Chao 

 Frazer Harrison/Getty images/Profimedia

Angela Chao, izvršna direktorica brodarske tvrtke Foremost Group, bila je pod utjecajem alkohola u vrijeme tragične prometne nesreće kada je svojom Teslom Model X sletjela u jezero.

Njezina prijateljica, Amber Keinan, rekla je policiji da ju je gospođa Chao nazvala 10. veljače u 23:42 i rekla da je auto sletio u jezero i da je ona zarobljena unutra.

‘Angela mi je rekla da voda prodire u auto i da će umrijeti. Na kraju razgovora koji je trajao osam minuta, rekla mi je ‘Volim te‘, stoji u izvješću policije koja prenosi riječi prijateljice.

Policijsko izvješće također opisuje kako su je prijatelji i policija pokušali spasiti. Neki od prijatelja su ‘bjesomučno vrištali‘ na policijske službenike.

Policajci su na kraju razbili staklo na vozačkoj strani potopljenog automobila, izvukavši gđu Chao iz vozila. Nažalost, bilo je prekasno, proglašena je mrtvom u 01:40, piše CNN.

Angela Chao bila je predsjednica i izvršna direktorica brodarske tvrtke Foremost Group,a njezino bogatstvo se procijenjuje na 14,2 milijarde dolara, prema Forbesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 15:05