FIAT 500 NAGRAĐUJE

Učinkovitom vožnjom novog Fiata 500 do čak 1125 kuna u kriptovaluti KiriCoins godišnje

Eco:score funkcija daje ocjenu učinkovitosti prema načinu vožnje, pa će vozači, što su štedljiviji, prikupiti više KiriCoina!
Novi Fiat 500

Fiat je pokrenuo novu inicijativu e-Mobility koja će vozače novih Fiat 500 automobila nagrađivati ​​kriptovalutom na temelju učinkovite vožnje. Kriptovalutu poznatu pod nazivom KiriCoins vlasnici mogu potrošiti na internetu, dok će najučinkovitiji vozači dobiti i bonove koji se mogu koristiti s Amazonu, Netflixu i Spotifyu. Novi Fiat 500 opremljen je svježim infotainment sustavom koji ima funkciju eco:Score.

Ta funkcija daje ocjenu učinkovitosti prema načinu vožnje, pa će vozači, što su štedljiviji, prikupiti više KiriCoina. Kriptovaluta se pohranjuje u virtualnom novčaniku u aplikaciji Fiat. Funkcija eco:Score prikuplja podatke o vožnji, kao što su brzina i prijeđena udaljenost, te ih prenosi u oblak Kiri. Ti se podaci zatim automatski pretvaraju u KiriCoins, uz veće nagrade za impresivnije vozačke performanse.

Fiat tvrdi da je uobičajena vožnja u gradovima dužine jednog kilometra približno jednaka jednom KiriCoinu, a svaki KiriCoin vrijedi dva centa (oko 15 lipa). Na temelju prosječne kilometraže od oko 6.200 godišnje, talijanska marka vjeruje da bi vozači mogli prikupiti protuvrijednost od oko 150 eura (oko 1125 kuna) kao nagradu. Dodatno svi vozači će dobiti eko ocjenu između 0 i 100, a najbolji vozači će biti dodatno nagrađeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:08