SAČEKUŠA

Video: Dvije žene se zabile Jeepom u policijski auto i spasile kriminalca kojeg je prevozio!

Snimka videokamere prikazuje bijeli Wrangler kako se iznenada zabija u stražnji dio policijskog Camryja na raskrižju
Snimka incidenta
 YouTube Screenshot

Zatvorenik iz Australije uspio je krajem prošlog tjedna pobjeći iz pritvora nakon što su dvije žene Jeepom Wranglerom u više navrata udarile u policijsku Toyotu Camry u kojem je prevožen.

image
Snimka incidenta
YouTube Screenshot

Snimka videokamere prikazuje bijeli Wrangler kako se prvo zabija u stražnji dio Camryja na raskrižju. Ovaj udar je nanio veliku štetu stražnjem djelu policijskog vozila, ali vozačica Jeepa nije se zaustavila i ponovno udarila u Camry kako bi ga zbacila s ceste.

image
Snimka incidenta
YouTube Screenshot

Konačno, 28-godišnji zatvorenik Kane Quinn uspio je pobjeći iz Toyote i zatim s mjesta događaja u Jeepu s 28-godišnjom Lilom Rosemary Walto. Sat vremena nakon bijega policija je pronašla Jeep zapaljen i napušten u obližnjem predgrađu. Bijeg nije potrajao dugo, jer je policija kasnije te večeri pronašla muškarca i dvije žene koje su mu pomogle u bijegu u kući u Canberri.

image
Snimka incidenta
YouTube Screenshot

Quinn je optužen za bijeg iz pritvora, dok je Lila optužena za napad na policijsko osoblje, opasnu vožnju, krađu automobila i imovinsku štetu.

'Krenula sam kući s posla i nakon što sam pogledala u retrovizor primijetila sam bijelog Wranglera kako ubrzava iza mene i ide brže od ograničenja od 80 kilometara na sat. Nakon toga Jeep je udario u Camry, a nakon svega pobjegao u drugom smjeru od bolnice', rekla je svjedokinja Annie di Silva za ABC News.

Srećom, u incidentu nisu ozlijeđeni drugi vozači niti policajci koji su u tom trenutku bili u Camryju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:32