SLAB SA ŽIVCIMA

Video: Nakon svađe u prometu bacio sjekiru u vjetrobran drugog auta: ‘Ubacio mi se bez žmigavca!‘

Na temelju videozapisa osumnjičeni je tri dana nakon incidenta identificiran i uhićen, a čekaju ga ozbiljne optužbe
Screenshot incidenta
 YouTube Screenshot

Bez obzira koliko vas ljuti ponašanje drugog vozača na cesti, pametno je ne upustiti se u svađu s njim. Istina je da se cestovne svađe događaju stalno, a ponekad eskaliraju i postanu prilično ružne.

Ured Šerifa okruga King u državi Washington (SAD) objavio je videozapis koji prikazuje incident koji je započeo nakon što se jedan automobil htio 'ubaciti' prije terenca koji je pritom počeo trubiti. Vozač automobila s montiranom kamerom potom se 'skinuo' s autoputa na Ballinger Way izlazu kako bi izbjegao sukob.

Međutim, vozač SUV-a ga je pratio, da bi na kraju prošao pored njega, blokirao cestu te bacio sjekiru na vjetrobransko staklo automobila s montiranom kamerom. Na sreću, nitko nije ozlijeđen. Na temelju dodatnog videozapisa osumnjičeni je tri dana nakon incidenta identificiran i uhićen, a čekaju ga ozbiljne optužbe nakon što je pobjegao od službenika okruga Snohomisha.

Doznajemo kako mu ovo nije prvi incident na cesti. Naime, 47-godišnjak je optužen da je 29. lipnja urlao i prijetio drugom čovjeku na cesti u Everettu. Uz to, sumnjiči se da je opljačkao trgovinu prije ovog incidenta. Sve u svemu, čekaju ga ozbiljne optužbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. veljača 2023 18:24