OBJAVLJENA SNIMKA

Prizor šokirao Bjelovarčane: Na parkingu ispred šoping centra palicom demolirao auto!

Incident se dogodio svega 200-tinjak metara od sjedišta županijske Policijske uprave
Muškarac palicom razbija automobil ispred trgovačkog centra
 Screenshot

Vika, skakanje po automobilu, razbijanje prozora i limarije palicom... Taj je divljački prizor danas oko 15 sati šokirao Bjelovarčane koji su se našli na parkiralištu novog trgovačkog centra Eurospin u Paljetkovoj ulici, piše MojPortal.

Naime, jedan je muškarac palicom razbijao automobil, a dvojica su bila pokraj njega, ali ga nisu sprečavala u rušilačkom pohodu. Na snimci se također vidi i jedna žena kako viče.

Na automobilu su razbijena svjetla, stražnji kraj, vjetrobransko i zadnje staklo te ima oštećenu limariju na više mjesta.

Prema tvrdnjama nekih očevidaca, ali to se na snimci ne vidi, dvojica koja su bila s muškarcem koji je razbijao automobil su u jednom trenutku skakali po automobilu.

Zanimljivo je da se ovaj incident dogodio svega 200-tinjak metara od sjedišta županijske Policijske uprave.

Inače, kako doznaje MojPortal, cijeli je ovaj incident prijavljen policiji koja u ovim trenucima još uvijek provodi obavijesne razgovore.

- Možemo potvrditi kako je došlo do narušavanja javnog reda i mira. Evidentirali smo događaj. U tijeku je prikupljanje obavijesti o sudionicima u samom događaju. Više informacija imat ćemo nakon obavijesnih razgovora - kazali su za MojPortal iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Detalji o tome tko je kome stao na žulj, javnosti će biti poznatiji sutra ujutro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 17:47