ZAMJENSKI DIJELOVI

Vlasnik ste Lancie Delte HF Integrale? Stellantis sada u ponudi ima nove ‘stare‘ dijelove

‘Dijelovi baštine‘ nastali su kao rezultat suradnje između Mopara i talijanskih članova FCA grupacije
Lancia Delta HF Integrale Evoluzione
 Stellantis

Stellantis će uskoro započeti proizvodnju novih OEM zamjenskih dijelova za paletu svojih klasičnih vozila, uključujući i legendarnu Lanciu Deltu HF Integrale Evoluzione. Odsjek 'Dijelovi baštine' će za Deltu proširiti ponudu za sedam dijelova.

image
Lancia Delta HF Integrale Evoluzione
Stellantis

Osim Delte, proizvodit će se zamjenski dijelovi za automobile poput Alfe Romeo GTV, Spider, GT, 147, 156, Fiata Coupe i Fiata Barchette. Konkretnije, u ponudi će biti 10 kontrolnih jedinica za ubrizgavanje i 21 dijelova tijela, a za Deltu će se čelične ploče proizvoditi pomoću konstruiranog kalupa koji je optimiziran visoko preciznim skeniranjima automobila u povijesnoj kolekciji odsjeka za baštinu.

image
Stellantis FCA Heritage, Turin, Italija
Stellantis

Međutim, dijelovi neće biti isti kao nekada, već bolji. Prilikom izrade, koristit će se niski udio ugljika i ista legura koja se koristi u izvornim komponentama, a koristit će se i bolja galvanizacija, zbog razloga koji bi mogao biti poznat svima tko je barem jednom bio vlasnik Lancie.

image
Lancia Delta HF Integrale Evoluzione
Stellantis

'Dijelovi baštine' nastali su kao rezultat suradnje između Mopara, Chryslerove kompanije posvećene rezervnim dijelovima i korisničkoj podršci, te talijanskih članova FCA grupacije, koji se nalaze u vlasništvu Stellantisa. Time, rezervni dijelovi slave povijest, i pričaju o nasljeđu Stellantisa.

image
Stellantis FCA Heritage, Turin, Italija
Stellantis

Nažalost, dijelovi će u ponudi biti samo neko vrijeme, a dostupni su za narudžbu u Moparovim trgovinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:35