GARAŽA ZA EV

Volvo vlasniku luksuzne kuće pomogao dizajnirati vrhunsku garažu za električni automobil

Projekt je pokrenuo Volvo Car USA, pokazujući "viziju mogućnosti koje električna budućnost može donijeti u naše domove"

Volvo C40 i Recharge Garage

 Volvo

Jeste li se ikada zapitali kako bi izgledala idealna garaža za vaš potpuno električni Volvo C40? Odgovor je “Recharge Garage” koju je dizajnirao Garage Living u suradnji s Volvom, a smješten je u luksuznoj rezidenciji u Palm Springsu u Kaliforniji uz pomoć agencije za nekretnine Compass.

image

Volvo C40 i Recharge Garage

Volvo

Projekt je pokrenuo Volvo Car USA, pokazujući "viziju mogućnosti koje električna budućnost može donijeti u naše domove". Iako luksuzna obiteljska rezidencija koja je trenutno navedena za prodaju u zajednici Desert Palisades Palm Springs u Kaliforniji nije vaša prosječna kuća, izgleda sjajno u kombinaciji s najnovijim Volvovim coupe-SUV-om, nudeći savršeno mjesto za punjenje.

image

Volvo C40 i Recharge Garage

Volvo

"Recharge Garage" uključuje tri Volvo Level 2 kućna punjača, fleksibilan radni prostor s ugrađenim stolom za sastanke, mnogu pametnu tehnologiju te centar za zabavu s najnovijom tehnologijom pametnog TV-a i Bowers & Wilkins zvučnicima. To znači da bi se najviše vremena za posao i razonodu moglo provesti u garaži uz parkirano vozilo koje se puni.

image

Volvo C40 i Recharge Garage

Volvo

Anders Gustafsson, izvršni direktor Volvo Car USA, rekao je: “Koncept Recharge Garage pruža pogled u budućnost u kojoj će električni automobili preoblikovati naše živote na bolje, bilo na cesti ili kod kuće”. Marc Sanders, Compass agent za nekretnine koji predstavlja određenu rezidenciju, dodao je: "Kuće će postati benzinske postaje budućnosti koje će posjedovanje električnog vozila učiniti lakšim nego ikad."

image

Volvo C40 i Recharge Garage

Volvo

U tom kontekstu, Volvo vjeruje da punjenjem kod kuće većina vozača električnih vozila neće morati koristiti javnu stanicu za punjenje za svoje svakodnevne zadatke. Istodobno, pogonski sklop s nultom emisijom čini garažu "čišćim i fleksibilnijim prostorom" koji se može koristiti za više aktivnosti. Osim toga, ova posebna rezidencija u Palm Springsu opremljena je solarnim panelima, što znači da se Volvo C40 Recharge puni obnovljivom energijom.

image

Volvo C40 i Recharge Garage

Volvo

Volvo se obvezao da će do 2030. godine preći samo na električnu energiju i postići neutralnost ugljika do 2040. godine. Trenutno, proizvođač automobila nudi niz PHEV-ova i dva potpuno električna modela – XC40 Recharge i C40 Recharge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 05:03