AKTUALNO

VW počinje nuditi besplatne hitne usluge nakon incidenta s otetim djetetom: ‘To se nije smjelo dogoditi‘

Prema priopćenju, policijsko praćenje vozila odgođeno je zbog greške u procesu koji je uključivao zahtjev za plaćanje pretplate

Volkswagen Car-Net (ilustracija)

 Volkswagen Car-Net

Volkswagen Amerika najavio je da će pet godina besplatno pružati svoje hitne usluge povezanih vozila Car-Net Safe & Secure postojećim i budućim kupcima. Bit će dostupan za većinu Volkswagenovih modela od 2020. godine od 1. lipnja 2023. Sve što vlasnici trebaju napraviti je kreirati myVW račun i prihvatiti Uvjete usluge.

Vozila s benzinskim pogonom opremljena Car-Net hardverom dobit će automatske obavijesti o sudaru, pomoć u hitnim slučajevima, lokator ukradenih vozila i upozorenja protiv krađe, dok će modeli ID.4 EV primati automatske obavijesti o sudaru i pomoć u hitnim slučajevima.

image

Volkswagen Car-Net (ilustracija)

Volkswagen Car-Net

Ovaj potez dolazi nakon nedavne krađe automobila s djetetom u njemu u području Chicaga. Prema priopćenju, policijsko praćenje vozila odgođeno je zbog greške u procesu koji je uključivao zahtjev za plaćanje pretplate prije dobivanja informacija o lokatoru vozila.

image

Policija (ilustracija)

Profimedia

"Obitelj se srećom ponovno okupila, ali zločin i neuspjeh procesa za mene su srceparajući", rekla je Rachael Zaluzec iz VW Amerike. "Kao mama i teta, mogu zamisliti kako je ovaj incident morao biti bolan. Riječi ne mogu adekvatno izraziti koliko mi je iskreno žao zbog onoga što je obitelj pretrpjela".

image

Volkswagen Car-Net (ilustracija)

Volkswagen Car-Net

"Volkswagen mora i učinit će bolje za svakoga tko vjeruje našem brendu i za službenike za provođenje zakona koji su zaduženi da nas štite. Osim potpune istrage o tome što je pošlo po zlu i radnji poduzetih za rješavanje kvara, želimo to ispraviti za budućnost. Danas postavljamo novi standard za bezbrižnost kupaca".

Volkswagenova usluga Car-Net Safe & Secure omogućuje vlasnicima pristup hitnoj pomoći putem SOS tipke u vozilu. Također može dovesti vozača u kontakt s Car-Net servisnim centrom, koji može uputiti hitne službe na lokaciju vozila i obavijestiti korisničke kontakte za hitne slučajeve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 21:47