TUNING

Bijesni karavan: Novi BMW M3 Touring u režiji G-Powera raspolaže sa 720 KS i vozi do 320 km/h

G-Power je radio i na izgledu pa ovaj primjerak vozi se na Hurricane RS kovanim naplatcima, 20 inča sprijeda i 21-inča straga

G-Power BMW M3 Touring

 G-Power

BMW M3 Touring debitirao je prije gotovo godinu dana, po prvi put pravi karavan s M-pogonom. Postavka modela je idealna za nadogradnje, a G-Power to dokazuje. Nudi tri stupnja snage dostupna za model koji mogu povećati snagu za više od 200 konjskih snaga u najsnažnijoj izvedbi.

image

G-Power BMW M3 Touring

G-Power

Standardni M3 Touring, dostupan samo u Competition izvedbi, koristi BMW-ov 3,0-litreni S58 redni "šestak" s dva turba ispod haube. Motor proizvodi 510 KS i 650 Nm okretnog momenta. G-Power povećava te brojke svojom nadogradnjom Performance Software GP-720 i svojim DeepTone ispušnim sustavom. Paket također povećava najveću brzinu karavana na 320 km/h.

image

G-Power BMW M3 Touring

G-Power

Srednji stupanj je i dalje snažan, povećavajući snagu motora na 670 KS i 800 Nm. BMW dobiva jedinstvenu nadogradnju softvera i novi središnji i stražnji ispušni lonac iz svoje postavke ispušnog sustava DeepTone. Početni stupanj dodaje više od 100 KS i diže snagu na 620 KS i 750 Nm okretnog momenta.

image

G-Power BMW M3 Touring

G-Power

G-Power je također radio na izgledu. Ovaj primjerak vozi se na Hurricane RS kovanim naplatcima, 20 inča sprijeda i 21-inča straga. Također nudi dijelove karoserije od karbonskih vlakana poput karbonske haube Venturti RS s tehnologijom Dynamic Venting i ugljičnim dodacima na prednjem kutu.

image

G-Power asortiman

G-Power

Unutra, tuner je stavio značku izdanja, G-Power tepihe i opcijski G-Power karbonski upravljač koji je dostupan s LED diodama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:30