hibridna raketa

Brutalna limuzina Brabus 930 s 930 KS i 1510 Nm najnovija je kreacija čuvenog tunera

Svojim posebnim pristupom, Brabus podiže Mercedes-AMG S63 E Performance do nejverojatne razine performansi

Brabus 930 hybrid

 Brabus

Kada je riječ o potrazi za vrhunskom luksuznom limuzinom koja se ističe neusporedivom snagom, Mercedes-AMG S63 E Performance neupitno zauzima posebno mjesto na tržištu. Međutim, za one koji žele dodatno pojačati svoje iskustvo, Brabus nudi transformaciju ovog već impresivnog vozila u nešto još spektakularnije, dodajući sofisticiranost i performanse koje nadilaze očekivanja.

image

Brabus 930 hybrid

Brabus

Svojim posebnim pristupom, Brabus podiže Mercedes-AMG S63 E Performance do novih visina, preimenovavši ga u Brabus 930. To je odavanje počasti nevjerojatnoj snazi koja se krije ispod haube – plug-in hibridni sustav sada raspolaže sa zadivljujućih 930 KS i 1510 Nm okretnog momenta.

image

Brabus 930 hybrid

Brabus

Zahvaljujući Brabus PowerXtra B40E-930 modulu za twin-turbo 4,0-litarski V8 motor, model doživljava značajno povećanje performansi, dok električni motor ostaje netaknut. Ova poboljšanja omogućavaju snažnoj limuzini da od 0 do 100 km/h stigne za samo 3,2 sekunde, dok je maksimalna brzina elektronički ograničena na 290 km/h.

image

Brabus 930 hybrid

Brabus

Estetski, Brabus 930 se razlikuje od standardnih modela S-klase svojim sportskijim izgledom, iako zadržava određenu dozu suzdržanosti u usporedbi s drugim modificiranim vozilima. Ekskluzivni dodaci od ugljičnih vlakana uključuju prednji spliter, bočne pragove, i izražajniji difuzor sa četverostrukim ispušnim cijevima, pružajući vozilu izgled koji odaje poštovanje njegovim performansama. Osim toga, 22-inčni kovani kotači Brabus Monoblock ZM "Platinum Edition" dodatno naglašavaju prestižnu prirodu vozila.

image

Brabus 930 hybrid

Brabus

Interijer je također podvrgnut Brabusovom majstorskom tretmanu, s "Masterpiece" paketom koji uključuje presvlake od vrhunske kože s uzorkom u obliku dijamanta, dostupan u crnoj ili nebesko plavoj boji. Kabina je obogaćena elementima od karbonskih vlakana i ukrašena Brabusovim amblemima, dok "77" u nasljeđu i logotipu odaje počast godini osnivanja tunera.

image

Brabus 930 hybrid

Brabus

Za one koji žele postati vlasnici ovog remek-djela, Brabus navodi početnu cijenu od 405.000 eura, s primjercima koji mogu dostići cijenu od 479.889 eura, znatno iznad početne cijene standardnog modela. Bez obzira na cijenu, Brabus 930 nudi izvanrednu kombinaciju luksuza, stila i performansi, postavljajući nove standarde u segmentu luksuznih limuzina.

image

Brabus 930 hybrid

Brabus
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:39