izvukli ga vatrogasci

Djedica u skupocjenom BMW-u završio ukliješten na planinarskoj stazi: ‘Samo sam slijedio navigaciju!‘

Staza se počela sužavati, no to starijeg vozača nije spriječilo da dalje vozi ravno, sve dok više nije bilo mjesta

Screenshot incidenta

 Web Screenshot

Čovjek s izvrsnim ukusom za automobile, ali slabim osjećajem za smjer, na kraju je oštetio svoju Alpinu B3 Touring na planinarskoj stazi nedaleko Sankt Gilgena u Austriji. Neimenovani 77-godišnji Nijemac odlučio je slijepo vjerovati svom GPS-u umjesto čitanja prometnih znakova i slušanja upozorenja prolaznika koji su mu govorili da automobili nisu dopušteni tom stazom.

image

Screenshot incidenta

Web Screenshot

Staza se počela sužavati, no to starijeg vozača nije spriječilo da dalje vozi ravno, sve dok više nije bilo mjesta. Fotografije koje je objavila vatrogasna postrojba iz Sankt Gilgena pokazuju Alpinu koja je vidjela bolje dane. Vozač Alpine B3 Touring, vođen GPS-om, vozio je do sela smještenog uz jezero Wolfgang u austrijskoj saveznoj državi Salzburg u regiji Salzkammergut.

image

Screenshot incidenta

Web Screenshot

Lijeva strana automobila bila je srednje oštećena ogradom, ali su vozač i putnici iz B3 Touringa izašli bez ozljeda. Na mjesto neobičnog incidenta stigla je policija koja je pustolovnog čovjeka podvrgla alkotestu, koji je pokazao da vozač nije konzumirao alkohol. Kažnjen je zbog nepoštivanja prometnih znakova te je nastavio put nakon što su mu vatrogasci pomogli osloboditi Alpinu.

image

Screenshot incidenta

Web Screenshot

Smiješna nezgoda podsjeća nas na sličnu nesreću koja se dogodila prije nekoliko godina u uskoj ulici u Italiji kada je vozač Ferrari Rome zapeo između dvije stare zgrade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:26