LOŠA PROCJENA

Video: Ni naprijed ni nazad! Vozač Ferrarija Roma zaglavio u uskoj uličici starog grada

Vrlo vjerojatno su ostale duboke ogrebotine na blatobranima, koje će ostaviti i trag na novčaniku vlasnika
Ferrari Roma
 YouTube Screenshot

Frank Stephenson, bivši Ferrarijev dizajner zaslužan za dizajn Ferrarija F430 i FXX-a, ocijenio je Ferrarija Romu s impresivnih 9,5 od 10. U preostalih 0,5 ostale su neke prilagodbe koje bi Frank učinio kako bi u njegovim očima grand tourer bio savršen.

image
Ferrari Roma
Ferrari

U jednom videozapisu kojeg je kanal SupercarNews objavio na YouTube, Ferrari Roma završena u srebrnoj nijansi zaglavila je u uskoj talijanskoj ulici. Nismo sigurni što se točno dogodilo, no čini se kako je vozač mislio da njegova Roma nije toliko široka, barem ne kao uska uličica kroz koju je prolazio. Moramo reći da je ovo bolan prizor, ali mislimo da vozač ovdje može kriviti samo sebe.

image
Ferrari Roma
Ferrari

Roma nije mali automobil – sa širinom od 197 centimetara i dužinom od 466 centimetara, jednako je širok i duži za nekoliko centimetara od 488 Piste. Ostaje nepoznato koliko je široka talijanska uličica, ali Italija je poznata po skučenim uličicama.

Uzrokovana šteta nije prikazana, ali čini se kako je Ferrari pretrpio veliku štetu. Vrlo vjerojatno su ostale duboke ogrebotine na blatobranima, koje će ostaviti i trag na novčaniku vlasnika. Šalu na stranu, nadamo se da osiguranje može pokriti štetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:27