TUNING

Gunther Werks pokazao na čemu radi: Riječ je o modernoj i laganoj seriji BMW-a E30 M3

Ovog vikenda, tuning kuća je pokazala projekt, najavljujući da će ‘legendarna ikona biti osvježena od strane njihovog posebnog odjela‘

2023. BMW M3 Gunther Werks

 Gunther Werks

BMW M3 je oduvijek bio miljenik ljubitelja automobila, ali posljednjih nekoliko godina bilo je zanimljivo pratiti njegovu evoluciju. Sada je od Gunther Werksa dobio restomod tretman.

Ovog vikenda, tuning kuća je pokazala projekt, najavljujući da će "legendarna ikona biti osvježena od strane našeg posebnog odjela na GW9 od strane Gunthera Werksa." Uz to, tuner je podijelio slike automobila, koji izgleda relativno suzdržano za standarde tvrtke.

image

1989. BMW M3 EVO

BMW

Automobil na slici nosi set Vorsteiner aluminijskih kotača, što nije iznenađenje budući da je obje tvrtke osnovao isti čovjek, Peter Nam. Dodatne izmjene nisu otkrivene, ali izbor "hashtagova" Gunthera Werksa je prosvjetljujući.

Na Facebooku je tvrtka odlučila koristiti oznake #carbonfiber, #powertoweight, #handmade i #limitededition. Sve sugerira da će se uvelike koristiti karbonska vlakna kako bi se smanjila težina i poboljšale performanse.

Ostaje za vidjeti hoće li se tvrtka odlučiti petljati s izuzetno velikim S14 rednim četverocilindričnim motorom. Međutim, "GW9" je Gunther Werksov odjel za dodatnu opremu. Do sada je automobilska proizvodnja podmarke bila ograničena na aeroelemente od ugljičnih vlakana i ukrase za Porsche 911.

Njegovi opsežnije modificirani Porschei prodavani su pod oznakom Gunther Werks, što može objasniti zašto ovaj E30 M3 izgleda manje pretjerano. Nažalost, morat ćemo malo pričekati prije nego što sa sigurnošću saznamo što se događa ispod haube ažurirane "kockice". Gunther Werks nije konkretno otkrio kada će otkriti sve detalje vezane uz njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:17