KAKAV PEH

‘Imam PTSP za volanom‘: Žena odustala od vožnje nakon što je sudjelovala u čak 13 prometnih nesreća

50-godišnja Amerikanka koja stanuje u Belfastu rekla je kako vjeruje da možda ima PTSP zbog svih nesreća u kojima je sudjelovala

Vozačica, ilustracija

 Samuel Perales Carrasco/Alamy/Alamy/Profimedia

Jennifer Cairns iz Ohia ima generalizirani anksiozni poremećaj, autizam i ADHD i vjeruje da su je svi udarci koje je imala u sudarima učinili nevjerojatno nervoznom kad je sjela za volan automobila, piše portal Ladbible.

Prvu nesreću doživjela je sa samo sedam godina, kada je mamin auto proklizao na ledu. 50-godišnjakinja, koja sada živi u Belfastu, rekla je kako vjeruje da možda ima PTSP zbog svih nesreća u kojima je sudjelovala tijekom godina, unatoč tome što nije vozila više od dva desetljeća.

Prisjećajući se prve nesreće u kojoj je bila vozačica, Jennifer je rekla: "Bila je to vjerojatno jedna od najdramatičnijih nesreća. “Doslovno sam upravo tog dana saznala da je, ironično, moj najbolji prijatelj, doživio prometnu nesreću i da ga je ubio kamion. Sjela sam u automobil i izletjela ana cesti kroz ogradu i zabila se u drvo".

Jennifer je udarila glavom i zadobila prijelom kostiju lubanje te su joj bile potrebne tri operacije. No unatoč mučnom iskustvu, kad se probudila, bila je spremna ponovno krenuti. "Samo sam pomislila, hajde da pokušam opet". Sljedeće godine doživjela je još jednu nesreću. Ovaj put je vozio poznanik iz društva.

I dok je nakon sudara ozlijeđena ležala na stražnjem sjedalu, ostavili su je i pobjegli s mjesta događaja. Srećom, iz svega je ipak izašla u jednom komadu. Ali njen niz loše sreće se nastavio zastrašujućim sudarom dok je putovala u automobilu njezinog bivšeg dečka.

“Prolazili smo kroz raskrižje, a drugi auto je prošao kroz crveno i udario nas", prisjetila se. "Bila sam ozlijeđena i morala sam na fizioterapiju glave i vrata, a imala sam i posjekotine i opekline". Otkako se preselila u Sjevernu Irsku, Jennifer se nije usudila ponovno sjesti za volan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 05:37