snimka strave

Ježimo se od pomisli da nam se auto pokvari u lijevoj traci autoceste: Ovaj vozač Lamba je iskusio zašto

Vozač Lamborghinija i Geelyja iskusili su koliko opasno može biti kada se auto pokvari nasred autoceste u lijevoj traci

Snimka sudara

 Youtube screenshot

U videozapisima koji su prvi put podijeljeni na Weibu, može se vidjeti muškarac kako stoji pored Lamborghinija Huracana čiji je prtljažnik otvoren. Već dovoljno loša situacija, samo je pogoršana činjenicom da je automobil zaustavljen na velikoj, višetračnoj, podijeljenoj cesti negdje u Kini, piše Car Expert.

Srećom po vozača Lamborghinija, postoji dovoljno velik razmak između automobila koji mu je omogućio da pretrči cestu i udalji se od automobila. Nažalost za druge vozače, nije uspio i skloniti superautomobil kao ni staviti iza njega signalni trokut koji je vjerojatno tražio u prtljažniku sprijeda.

Iako su Lambu još uvijek radili žmigavci, a vozač je pokušavao mahnuti vozačima dok je bio pokraj njega, neočekivana opasnost u brzoj traci neizbježno je dovela do nesreće. SUV, očito nesvjestan zaustavljenog Lamborghinija, na kraju se zabija u njegov stražnji dio.

U komentarima ispod videa SUV je identificiran kao Geely Xingyue L, a izgleda da SUV nije pokušao usporiti prije nego što se zabija u stražnji dio zaustavljenog sportskog automobila.

Očekivano, sudar je izuzetno žestok, šalje SUV u zaokret za više od 360 stupnjeva preko tri trake i uzrokuje izlijevanje tekućine po cijeloj cesti. U međuvremenu, Huracan je od siline nesreće izbačen naprijed i također se okrenuo u desno.

Iako je rezultiralo prilično strašnom nesrećom, u najmanju je ruku sreća što je središnji dio bio tu da spriječi prazan Lamborghini da uleti u nadolazeći promet. U međuvremenu je Audi koji je išao iza njega uspio usporiti. Ovom se vozaču nažalost tako dogodila noćna mora svih vozača - da im se automobil pokvari u lijevoj traci autoceste...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:14