TOTALKA

Ulična utrka pošla po zlu: Lamborghini Huracan potpuno uništen nakon sudara sa Toyotom Prius

Slike podijeljene na društvenim mrežama otkrivaju da su oštećeni dijelovi bili razbacani po cesti i da su postojali tragovi klizanja

Lamborghini Huracan

 Web Screenshot

I Lamborghini Huracan i Toyota Prius pretrpjeli su znatnu štetu nakon što je talijanski egzotik udario u hibrid dok se navodno utrkivao s drugim Lamborghinijem u Kaliforniji prošlog tjedna.

Policija kaže da se nesreća dogodila prošlog petka dok su dva Lamborghinija Huracana vozila jedan pored drugoga avenijom "velikom brzinom". Iako se ne zna točno koliko su se brzo automobili kretali, policija je saznala da je vozač jednog od Huracana izgubio kontrolu i zabio se u Prius koji se kretao krajnjom desnom trakom.

image

Screenshot incidenta

Web Screenshot

Slike podijeljene na društvenim mrežama otkrivaju da su oštećeni dijelovi bili razbacani po cesti i da su postojali tragovi klizanja koji se protežu stotinama metara, što je navelo policiju da izjavi "bilo je očito da se jedno od vozila nije pridržavalo ograničenja brzine od 45 mph (72 km/h)".

Huracan koji je sudjelovao u nesreći pretrpio je najveću štetu. Zapravo, cijeli prednji kraj superautomobila sa središnje postavljenim motorom je otkinut. Osim toga, možemo vidjeti da je stražnji dio Lamborghinija također uništen u sudaru s većinom otkinutih dijelova s automobila. Također se čini da automobilu nedostaju barem dva kotača i glavčine.

image

Toyota Prius

Web Screenshot

Oštećenje koje je pretrpio Prius također je dovoljno značajno da završi na otpadu. Međutim, čini se da je prošao bolje od Huracana, jer je većina štete koju je pretrpio fokusirana oko prednje maske, prednje ploče na strani vozača i vrata.

Policija kaže da je nedužni vozač Toyote zadobio lakše ozljede, dok je vozač Lamborghinija, koji je bio u posjetu iz Colorada, prevezen u bolnicu prije nego što je optužen za nesavjesnu vožnju i nezakonito natjecanje u brzini. Drugi Huracan je pobjegao s mjesta nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 21:20