AUKCIJA

Koliko biste platili za Ferrari Testarossu s proširenom karoserijom i potpisom Liberty Walka?

Iako će neki puristi i entuzijasti sigurno smatrati kako je riječ o svetogrđu, ne može se poreći da je ova prerada unikatna

Liberty Walk Ferrari Testarossa

 Goo Net

Japanska tuning kuća Liberty Walk poznata je po ekstremnom modificiranju suvremenih auto-egzota, a nastoji ih učiniti još privlačnijim. Kako se pokazalo, isto može učiniti i s klasičnim primjercima, a jedan od takvih klasika upravo se prodaje.

image

Liberty Walk Ferrari Testarossa

Goo Net

Pred vama je Ferrari Testarossa koja je drugačija od svih drugih koje smo dosad vidjeli. Iako će mnogi puristi i auto-entuzijasti sigurno smatrati kako je riječ o svetogrđu, ne može se poreći da je prerada nije odvažan i da će sigurno neke i oduševiti.

image

Liberty Walk Ferrari Testarossa

Goo Net

Testarossa je stavljena na prodaju putem Goo Neta, japanske aukcijske stranice, a prešla je samo oko 13.000 kilometara otkako je izašla iz Ferrarijeve tvornice. Iako oglas ne otkriva kada se Liberty Walk dočepao automobila, možemo vidjeti kako je cijeli vanjski izgled promijenjen, s prilagođenim "wide-body" kompletom proširene karoserije.

image

Liberty Walk Ferrari Testarossa

Goo Net

Kao što je standard kod takvih kompleta, tu su prošireni prednji i stražnji lukovi kotača koji nisu obojeni u crvenu boju, kao ostatak eksterijera. Umjesto toga, oni su ostavljeni u mat crnoj boji. Novi lukovi nisu jedine promjene napravljene na ovom klasičnom Ferrariju jer je tu također prošireni prednji branik, produženi bočni pragovi, a automobil je također spušten zahvaljujući novom zračnom ovjesu.

image

Liberty Walk Ferrari Testarossa

Goo Net

Liberty Walk je također je izradio prilagođeni stražnji difuzor, a preinake su zaokružene HID prednjim svjetlima, Tubi ispušnim sustavom i setom sjajno crnih naplataka. Tko voli, nek izvoli...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 02:11