TUNING

Mansory doradio Audi RS Q8: 770 KS dopunjeni upečatljivom zelenom bojom i karbonskim vlaknima

Mansory je prvi put predstavio svoj modificirani Audi RS Q8 krajem 2020. i upravo je završio svoj najnoviji primjerak

Mansory Audi RS Q8

 Mansory

Mansory je prvi put predstavio svoj modificirani Audi RS Q8 krajem 2020. i upravo je završio na izradi svog najnovijeg primjerka, ovoga puta ukrašenog posebno upečatljivom vanjskom završnom obradom.

Svatko tko je upoznat s radom Mansoryja zna da tuner voli dati sve od sebe kada radi na tome da već impresivna vozila učini još ekstremnijima. Učinio je upravo to s ovim RS Q8, odabravši tamnu nijansu zelene koja je u kontrastu s mnoštvom žutih detalja.

image

Mansory Audi RS Q8

Mansory

Ovi žuti detalji mogu se pronaći na retrovizorima, bočnim pragovima i istaknutoj trkaćoj traci koja se proteže duž haube, krova i stražnjeg spojlera. Njemački tuner također je osmislio sveobuhvatan novi bodykit za Audi. Prednji kraj posebno je upečatljiv zahvaljujući prisutnosti razdjelnika od ugljičnih vlakana i mreže za usis zraka sličnom kao na Lamborghiniju Urusu.

image

Mansory Audi RS Q8

Mansory

Promjene vanjskog izgleda SUV-a nastavljaju se i straga gdje ćete primijetiti novi spojler od karbonskih vlakana postavljen na krov, difuzor od karbonskih vlakana i četiri nove ispušne cijevi.

Poznati 4,0-litreni V8 s dva turba RS Q8 također je modificiran. Dok obično isporučuje više od 600 KS i 800 Nm okretnog momenta, što su vrlo impresivne brojke, kombinacija ispušnog sustava visokih performansi i podešenog ECU-a znači da V8 sada ima preko 770 KS i 1000 Nm.

image

Mansory Audi RS Q8

Mansory

Kao takav, super SUV sada može ubrzati do stotke za 3,3 sekunde i postići maksimalnu brzinu od 320 km/h. Pregršt promjena također je napravljeno u unutrašnjosti automobila. To uključuje nove umetke od ugljičnih vlakana na upravljaču i armaturnoj ploči, jarko žute kontrastne šavove i novu stropnu tipku Start/Stop za motor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:41