NE POKUŠAVAJTE SAMI

Na krovu Forda vozili Peugeot, policajci ih odmah zaustavili: ‘Ne razumijemo, u čemu je problem?‘

Nakon zaprimljenih poziva o neobičnom ‘double-deckeru‘ policija je pronašla simbiozu starog Focusa i izgorenog Peugeota
'Double-decker' u Slovačkoj
 Polícia SR - Trnavský kraj/Facebook

Nedavno smo pisali o genijalcu koji je na krov Nissana 350Z-a uspio smjestiti ATV, no ovo je apsolutna druga razina. 29 kilometara sjeveroistočno od Bratislave smještena je Trnava, grad na zapadu Slovačke koji je zbog svog prekrasnog povijesnog centra dobio naziv 'Mali Rim'. Tamo su prošlog tjedna lokalne policijske snage zaustavile prvu generaciju Fordovog Focusa, koji je na krovu prevozio Peugeota 206 CC.

image
'Double-decker' u Slovačkoj
Polícia SR - Trnavský kraj/Facebook

Nakon zaprimljenih poziva o neobičnom 'double-deckeru' policija je pronašla simbiozu starog Focusa i izgorenog Peugeota. Na Facebook računu lokalne policije objavljeno je kako se čak pet osoba nalazilo u Fordu, kao da drugi automobil na krovu nije bilo dovoljno opterećenje. Vozač je ostao bez vozačke dozvole, a jadni Ford je izgubio registarske oznake.

image
'Double-decker' u Slovačkoj
Polícia SR - Trnavský kraj/Facebook

Maleni 206 CC je vidio bolje dane – nedostajali su mu kotači, farovi, prednji branik i maska, prozori, i stražnje desno svijetlo. Sudeći prema fotografijama, izgleda da se francuski mališan zapalio. Čini se kako ga je družina iz Focusa upravo kupila i prevozila natrag kući. Ni Ford nije bio u najboljem stanju – bočna ogledala zapljena su ljepljivom trakom, dok je prednji blatobran kompletno uništen od hrđe.

image
'Double-decker' u Slovačkoj
Polícia SR - Trnavský kraj/Facebook

Svašta se ovdje moglo dogoditi, u najgorem mogućem scenariju, lako je zamisliti da Focus naglo koči, a Peugeot leti s krova i zabija se u drugi automobil. Na sreću, i brz odaziv lokalne policije, to se nije dogodilo, a nadamo se da je vozač naučio svoju lekciju, iako nije ni bitno jer je ostao bez vozačke dozvole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2023 18:14