KRIZA IDENTITETA

NA TOYOTU SUPRU STAVIO ZNAK BMW-a PA GA IZVRIJEĐALI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! 'Pa što, Supra je više BMW nego Toyota, kupio sam je zbog motora!'

 
 1320video Instagram

Jedan vlasnik Toyote Supre iz Kanade odlučio je svoj primjerak „modificirati” tako da je umjesto originalnog znaka stavio znak – BMW-a! Jasno, time je htio naglasiti „porijeklo” motora iz Supre.

Vjerujemo kako svi već znate da se Toyota prilikom razvoja nove generacije Supre udružila sa BMW-om, pa uz mnoge dijelove (primjerice prekidači u unutrašnjosti) s bavarskim proizvođačem dijeli i 3,0-litreni redni šestcilindarski twin-turbo motor.

1320video Instagram

Treba napomenuti kako je vlasnik očito veliki zaljubljenik u BMW modele, budući da ispred kućnog prilaza uz Supru ima i novu BMW Seriju 7 kao i prethodnu generaciju Serije 5.

1320video Instagram

Zašto se onda nije odlučio za kupnju BMW-a Z4 koji je u tehnološkom smislu blizanac Supre? Tko zna – možda mu se Toyota više sviđa, a moguće i da preferira roadstere (Z4 dolazi isključivo kao kabriolet).

Uz to, nedavna testiranja pokazala su da su inženjeri u Toyoti ipak malo doradili motor pa isti broji više od deklariranih 340 KS, što znači da u utrci ubrzanja ostavlja Z4 u retrovizoru (video pogledajte ovdje)...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:24