KREATIVAN VLASNIK

Netko je uspio nagurati sedam automobila u garažu namijenjenu za samo tri!

Garaža Chrisa Hullingera iz Teksasa izgleda komplicirano i nejasno, međutim, stvari su mnogo jednostavnije nego što se čine na prvu
Chrisova kolekcija automobila
 Facebook Screenshot

Mnogi od nas sanjaju o velikoj kolekciji automobila, no rijetko tko razmišlja o njihovom skladištenju. Tipične garaže su male, te predviđene za jedan ili dva automobila, stoga bi svako dodatno vozilo koje želimo vjerojatno moralo 'sjediti' vani. Postoje kreativniji načini korištenja garažnog prostora, a jedan vlasnik mini kolekcije je to učinio, pretvorivši svoju garažu namijenjenu za tri automobila u onu za njih sedam.

image
Chrisova kolekcija automobila
Facebook Screenshot

Na prvi pogled, garaža Chrisa Hullingera iz Teksasa izgleda komplicirano i nejasno. Međutim, stvari su mnogo jednostavnije nego što se čine na prvu. Čini se kako je Chris ljubitelj Dodge Vipera s obzirom na to da primjećujemo čak pet primjeraka. Osim njih, tu je Tesla Model X i Toyota RAV4.

image
Chrisova kolekcija automobila
Facebook Screenshot

Između dvije dizalice smještena su tri Vipera, a kako bih stali, Hullinger ih je morao staviti dva na kolica za vozila. Ovaj trik omogućio mu je da još jedan stane između njih. Iako se svi čini krcato, zapravo lako stane sedam vozila. Mogućnost potpunog otvaranja garažnih vrata dok su dva Vipera na dizalici također je impresivna jer većina garaža nema raspoloživ stropni prostor koji bi to omogućio.

image
Chrisova kolekcija automobila
Facebook Screenshot

Iako je Chrisova organizacija prostora prilično impresivna, treba navesti kako je jedan automobil ipak ostao bez 'krova'. Naime, Chris je vlasnik i Chevy Bolta koji nedostaje na fotografijama, no ipak, sigurni smo da mu je kućni prilaz slobodan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:47