TUNING

Nije za puriste: Prodaje se Nissan GT-R s potpisom Liberty Walka i hrpom modifikacija

Opsežno modificirani primjerak iz 2010. se trenutno prodaje na eBayu, a popis stvari koje su odrađene je prilično dugačak

2010. Nissan GT-R Liberty Walk

 eBay

Nissan GT-R je upravo dobio još jedan facelift, ali "Godzilla" se nije drastično promijenila od svoje premijere davne 2007. godine. Stoga se mnogi vlasnici oslanjaju na tunere kako bi začinili i dizajn i performanse modela.

image

2010. Nissan GT-R Liberty Walk

eBay

Opsežno modificirani primjerak iz 2010. se trenutno prodaje na eBayu, a popis stvari koje su odrađene je prilično dugačak. Na model smo naišli na Facebook stranici Unique JDM cars for sale. Prema popisu, GT-R je kupljen 2010. godine, ima čistu povijest, nije sudjelovao u nijednoj nesreći i trenutno se nalazi u Los Angelesu.

image

2010. Nissan GT-R Liberty Walk

eBay

Prodavač traži 81.500 dolara (74.693 eura) za model iz 2010. sa 102.193 kilometra na satu, ali tvrdi da je potrošio samo toliko na njega od njegove kupnje. Većina dodatnog novca otišla je na vanjski izgled, a vrhunac je Liberty Walk komplet proširene karoserije koji je u potpunosti izrađen od karbonskih vlakana.

image

2010. Nissan GT-R Liberty Walk

eBay

Sam bodykit navodno je koštao 35 tisuća dolara i kao ostatak karoserije prekriven je Avery žutom wrap folijom. Prtljažnik je ostavljen u karbonskim vlaknima, a tu je i N Tune stražnji branik i masivno stražnje krilo zbog čega ovaj GT-R izgleda kao da je svaki dan na utrkama ubrzanja.

image

2010. Nissan GT-R Liberty Walk

eBay

Nadalje, prednja i stražnja svjetla zamijenjena su LED jedinicama modernijeg izgleda koje potječu iz facelifta iz 2015. godine. Popis ne uključuje fotografije interijera, ali prodavač kaže da ima dosta dijelova od karbonskih vlakana.

Aftermarket naplatci obuveni su u Michelin Pilot Super Sport gume, a nevjerojatno niski izgled na fotografijama uzrok je sustava zračnog ovjesa.

image

2010. Nissan GT-R Liberty Walk

eBay

Još važnije, twin-turbo 3,8-litreni V6 motor podešen je za proizvodnju čak 820 KS (603 kW) što predstavlja značajno povećanje u odnosu na standardnih 485 KS (357 kW). Konačno, ako ga i dalje niste uspjeli primijetiti na cesti, Akrapovičev ispuh osigurat će da se to ne dogodi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:18