TUNING

Njemački G-Power se upušta u svijet prerada Lamborghinija: Tuneri pojačali Urusa na 780 KS

Njemački tuner najpoznatiji je po dotjerivanju i modificiranju BMW M modela, a posljednjih je godina također proširio svoj portfelj

G-Power Lamborghini Urus

 G-Power

Njemački tuner najpoznatiji je po dotjerivanju i modificiranju BMW M modela, a posljednjih je godina također proširio svoj portfelj tako da uključuje modele Mercedes-AMG-a i Porschea. Promjene koje je izvršio na Lamborghiniju Urusu slijede sličnu formulu kao i ostale njegove kreacije.

image

G-Power Lamborghini Urus

G-Power

Za početak, G-Power je radio na 4,0-litrenom twin-turbo V8 super-SUV-a i podesio ECU softver. Tvornički, taj motor proizvodi 650 KS i 850 Nm okretnog momenta, ali G-Powerove izmjene to podižu na 740 KS i 950 Nm.

Za one koji traže još više snage, G-Power nudi paket nadogradnje koji spaja podešavanja ECU-a s novim dovodnim cijevima i sportskim katalizatorima, što znači da sada proizvodi 780 KS i 1000 Nm okretnog momenta.

image

G-Power Lamborghini Urus

G-Power

G-Power je također razvio treći set za modificiranje Urusa koji će zamijeniti standardne hladnjake zraka za punjenje s većim, dodajući dodatnih 50 KS. Neke male vizualne izmjene također su napravljene na predstavljenom Urusu. Najočitija promjena je ugradnja 24-inčnih naplataka, zajedno s mat crnim žbicama i narančastim vanjskim detaljima, čime se SUV doista ističe na cesti.

image

G-Power Lamborghini Urus

G-Power

Na ostalim mjestima, satensko crni Urus također je opremljen narančastim detaljima, a ističe se i povećanim krovnim spojlerom i izraženijim difuzorom od karbonskih vlakana.

image

G-Power Lamborghini Urus

G-Power

Što se tiče cijena, G-Power tek treba objaviti potpune specifikacije cijena za Urusov asortiman nadogradnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:10