TUNING

Novitecov tunirani McLaren 765LT ležerno isporučuje 850 KS uz neke aerodinamičke nadogradnje

Kada se radi o modificiranju superautomobila na učinkovit i suptilan način, malo tko to čini bolje od Noviteca

Novitec McLaren 765LT

 Novitec

Postoje neke tuning kompanije koje se prečesto upuštaju u podešavanje superautomobila i to rade bez mjere, s nekim pretjeranim promjenama za koje mnogi misle da uništavaju automobil. Novitec nije jedan od njih.

Kada se radi o modificiranju superautomobila na učinkovit i suptilan način, malo tko to čini bolje od Noviteca, a njegov paket za McLaren 765LT koji je objavljen prije nekoliko godina posebno je impresivan. Komplet uključuje mnoštvo vizualnih i aerodinamičkih promjena, a istovremeno poboljšava performanse.

image

Novitec McLaren 765LT

Novitec

Novitecov 765LT kojeg vidite na fotografijama sastavljen je ranije ove godine i uključuje kompletan paket modifikacija. Oni počinju sprijeda gdje je McLaren opremljen malo agresivnijim prednjim spliterom i novom haubom okupanom ugljičnim vlaknima i dizajnom inspiriranim haubom McLaren Senne.

image

Novitec McLaren 765LT

Novitec

Britanski superautomobil također ima gole pokrove prednjih svjetala od karbonskih vlakana i ističe istaknutu haubu. Novi set kovanih Vossenovih naplataka mjeri 20 inča sprijeda i 21 inča straga. Završene su u sjajnoj crnoj boji i imaju F1 centralnu vijak-maticu. Fostla.de Concepts je zatim dovršio vanjski dio automobila vojno zelenom folijom.

image

Novitec McLaren 765LT

Novitec

Što se tiče performansi, Novitecov paket nadogradnje 765LT uključuje ugradnju njegove plug & play ECU jedinice koja mu omogućuje promjenu paljenja, ubrizgavanja i tlaka prednabijanja. Automobil također ima koristi od toplinski izoliranog Inconel ispušnog sustava visokih performansi.

image

Novitec McLaren 765LT

Novitec

Promjene povećavaju snagu 4,0-litrenog V8 s dva turba sa standardnih 754 KS i 800 Nm na oko 850 KS pri 7400 o/min i 898 Nm okretnog momenta pri 6300 o/min.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:45