SULUDE BROJKE

Ovo je vjerojatno najbrži Audi RS7 na svijetu! S 1050 KS stotku postiže za samo 2,4 sekunde!

Standardni RS7 postiže savršenu ravnotežu između komfora i performansi, no ovdje je odabrana samo jedna strana tog spektra
Audi RS7
 YouTube Screenshot

Audi RS7 je impresivna i luksuzna limuzina s nevjerojatnim sposobnostima na cesti, no nekim ljudima standardnih 600 KS nisu dosta. Što se događa kad RS7 podesite na više od 1000 KS? Vrlo impresivne stvari.

image
Audi RS7
YouTube Screenshot

U videozapisu možete čuti zvuk svih tih konja lansiranih kroz slobodni ispušni sustav MG Motorsporta uparenog s dovodnom cijevi PowerDivisiona, a upravo je to najvjerojatnije zvuk najbržeg Audija RS7 na svijetu.

image
Audi RS7
YouTube Screenshot

Standardni RS7 postiže savršenu ravnotežu između komfora i performansi, no ovdje je odabrana samo jedna strana tog spektra kako bi se postiglo maksimalno ubrzanje. 4,0-litreni duplo turbopunjeni V8 dobio je mnoštvo modifikacija i promjena. Standardni turbopunjači zamijenjeni su većim, a ugrađen je i hladnjak PowerDivisiona. 'Ovaj cjelovit paket modifikacija osigurava da su performanse predvidljive i pouzdane'.

image
Audi RS7
YouTube Screenshot

U konačnici, ovaj RS7 jednostavno oduzima dah. U videozapisu je prikazan sprint od 0 do 100 km/h, za kojega je potrebno 2,48 sekundi, dok je od 100 do 200 km/h potrebno samo 4,63 sekunde. Kako bismo stavili stvari u širu perspektivu, vlasnik bi mogao izazvati Bugatti Chirona na ravnoj liniji, u kojemu slične brojke koštaju mnogo više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 00:58