DA ZAMISLITE...

Postoje Audi modeli koji nisu dobili RS tretman, a trebali su: A8 je definitivno jedan od njih

Neke od stilskih izmjena uključuju povećane i preoblikovane usisnike zraka, zajedno s rešetkom vrlo sličnoj onoj na RS6

Audi RS8 (digitalni render)

 Hycade

Malo je automobila iz Njemačke koji osvoje srca entuzijasta, poput onih iz Audijevog RS odjela. Također postoje i neki Audijevi modeli koji nikada nisu dobili poseban RS tretman, a A8 je jedan od njih. Ipak, netko ga ja zamislio.

Dizajner Hycade zamislio je kako bi Audi RS8 izgledao da se ikada dogodio, i očekivano, dolazi s mnoštvo modifikacija koje bi ga odvojile od već impresivnog Audija S8, a mogao bi poslužiti kao savršen rival Mercedesu AMG-u GT 63 S E Performanceu.

image

Audi RS8 (digitalni render)

Hycade

Neke od stilskih izmjena uključuju povećane i preoblikovane usisnike zraka, zajedno s rešetkom vrlo sličnoj onoj na RS6. Također je predstavljen novi spojler, dok prošireni lukovi prednjih kotača imaju dramatičan utjecaj na ukupnu prisutnost automobila na cesti.

Hycadeove promjene su nešto suptilnije na bokovima (isključujući izbočene lukove), iako postoje novi mali otvori za zrak na prednjim četvrtinama. Visina vožnje je također snižena, a tu je i novi komplet atraktivnih srebrnih naplataka. Stražnji dio automobila posebno je upečatljiv - novi branik neprimjetno se spaja sa stražnjim lukovima kotača, a par masivnih kružnih ispušnih cijevi "šećer je na kraju".

Aktualni Audi S8 opremljen je 4,0-litrenim V8 s dva turba koji ima 578 KS i 590 Nm okretnog momenta. Iako gotovo ne postoji nikakva šansa da ćemo vidjeti RS8, ove brojke mogle bi biti znatno povećane nekim oblikom elektrifikacije, potencijalno parirajući s 831 KS i 1469 Nm gore spomenutog AMG-a GT 63 S E Performancea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 23:31