TUNING

Proširena karoserija u dramatično crnoj: Ovako izgleda Toyota Supra s potpisom Liberty Walka

Preinake uključene kao dio ovog kompleta nisu za one sa slabim srcem i počinju na prednjem kraju s dramatičnim novim razdjelnikom

Liberty Walk Toyota Supra

 Liberty Walk

Mnogi su kritizirali trenutnu Toyotu Supru jer previše nalikuje BMW-ovom proizvodu i iako doista ima mnogo BMW-ovih dijelova, ostaje vrlo solidan sportski automobil vrlo upečatljivog izgleda. A onda imamo ovu Supru, jednu koja je mnogo dramatičnija od većine.

image

Liberty Walk Toyota Supra

Liberty Walk

Vanjski dio ove Supre opremljen je posebnim širokim kompletom karoserije iz Liberty Walka. Preinake uključene kao dio ovog kompleta nisu za one sa slabim srcem i počinju na prednjem kraju gdje se nalazi dramatičan novi razdjelnik i aerodinamični kanaderi koji su postavljeni na branik.

image

Liberty Walk Toyota Supra

Liberty Walk

U tipičnom stilu Liberty Walka, automobil zatim ima raširene prednje lukove kotača s otkrivenim zakovicama i također ima par produženih bočnih pragova. Stražnja polovica zatim daje posebno dramatičan dojam s raširenim lukovima, visokim krilom i dramatičnijim branikom s novim aerodinamičkim zavojima i povećanim ispušnim cijevima.

image

Liberty Walk Toyota Supra

Liberty Walk

Dodatak divljem dizajnu automobila je set naknadnih Strasse Wheels alu-naplataka. Oni su poznati kao S6 Competition Series i završeni su u Satin Black nijansi.

Iza njih nalaze se crvene kočione čeljusti. Kao i kod mnogih drugih Liberty Walk kreacija, čini se da ova stoji na posebnom sustavu zračnog ovjesa koji smanjuje visinu vožnje, što dodatno pridonosi atraktivnom stavu i prisutnosti automobila na cesti.

image

Liberty Walk Toyota Supra

Liberty Walk

Promjene na ovoj Supri zaokružuju mnoštvo velikih bijelih naljepnica na kojima piše "LBWK" što predstavlja Liberty Walk.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:09