PRERADA

Radionica Heritage Customs pokazala svoj Land Rover Defender kabriolet. Cijena: milijun kuna

Heritage Customs, nizozemski proizvođač karoserija, otvorio je knjige narudžbi za svoj kabriolet Land Rover Defender

Valiance Land Rover Defender

 Heritage Customs

Ideja o Defenderu kabrioletu s mekim krovom postoji otkako je nova verzija predstavljena prije tri godine. Kao punokrvni off-roader, vožnja po neistraženim putevima s otvorenim krovom uvijek će biti primamljivo iskustvo, stoga sve više ljudi želi vidjeti Defendera, Wranglera i Bronca bez krova - kao nekad.

image

Valiance Land Rover Defender

Heritage Customs

Ako vam se sviđa takva ideja, sada možete naručiti Defender kabrioleta, ali ne od samog Land Rovera. Naime, Heritage Customs, nizozemski proizvođač karoserija, otvorio je knjige narudžbi za svoj kabriolet Land Rover Defender koji će se temeljiti na Defenderu 90 s trojim vratima.

image

Valiance Land Rover Defender

Heritage Customs

Tvrtka ga je već najavila prošle godine u prosincu, a naziva ga Valiance. U početku će biti izrađeno samo pet primjeraka, s izborom između tri teme i kombinacije boja: Côte d’Azur, Solihull Sand, and Kokkini Paralia. Solihull Sand Valiance Convertible koji ovdje vidite inspiriran je engleskim selima. Karoserija je svijetlozelena sa sivim branicima, dok je mekani krov pješčano bež boje.

image

Valiance Land Rover Defender

Heritage Customs

Off-road kabriolet također dolazi s kompletom 20-inčnih bijelih "Space Cowboy" naplataka, a kabina je upotpunjena bakrenim akcentima, s mogućnošću nabave klasičnih sjedala kako bi dočarali nostalgičnu privlačnost SUV-a.

image

Valiance Land Rover Defender

Heritage Customs

Koliko god atraktivno izgleda, Valiance nije jeftin. Sama konverzija (bez donatorskog automobila) košta 84.700 eura (642.085 kuna). Uzimajući u obzir cijenu novog Defendera 90, cijena bi mogla doseći 138.500 eura (1 milijun kuna). Proizvodnja bi trebala početi kasnije ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:33