TUNING

Renntech ‘preuredio‘ Mercedes AMG GT63 s četiri vrata: Najveća snaga sada je preko 1200 KS!

Renntech kaže da je paket RIIIx ograničen i da košta 88.400 eura. To naravno ne uključuje cijenu automobila

Renntech RIIIx Mercedes AMG GT63

 Renntech

Renntech je upravo predstavio novi paket za Mercedes-AMG GT63 Coupe s 4 vrata. Zove se "RIIIx" i kombinira najveću nadogradnju snage stručnjaka za naknadno tržište s funkcionalnim vanjskim aerodinamičkim paketom.

image

Renntech RIIIx Mercedes AMG GT63

Renntech

Ispod haube Mercedesa, nadogradnje podižu 4,0-litreni M177 V8 motor s dva turba na oko 1200 KS i 1256 Nm okretnog momenta, što je mnogo više od standardnih 700 KS i 997 Nm okretnog momenta iz standardnog modela. Paket uključuje potpuno nove Stage II turbopunjače visokih performansi, remapirani ECU, sustav za usis zraka od karbonskih vlakana, visokotlačne pumpe za gorivo i druge izmjene.

image

Renntech RIIIx Mercedes AMG GT63

Renntech

Snaga automobila smanjuje se s vrstom goriva. Snaga od 1200 KS dostupna je samo kada se koristi 100-oktanski benzin. 93 oktana drži snagu motora na još uvijek nevjerojatnih 965 KS i 1243 Nm okretnog momenta. Renntech je smanjio snagu kako bi optimizirao performanse i vozne karakteristike.

image

Renntech RIIIx Mercedes AMG GT63

Renntech

Motor se spaja s automatskim mjenjačem s devet stupnjeva prijenosa proizvođača automobila, ali Renntech ugrađuje svoju kontrolnu jedinicu prijenosa i jedinicu za upravljanje pogonom. GT63 s 4 vrata ima pogon na sve kotače i može sprintati do stotke za 2,44 sekunde i postići 160 km/h za samo 5,5 sekundi s nadogradnjama.

image

Renntech RIIIx Mercedes AMG GT63

Renntech

Tuner je također ugradio svoj aerodinamički paket od karbonskih vlakana. Komponente uključuju prednji spliter, prednje kanarde, dvodijelne bočne pragove, stražnji difuzor i podesivo stražnje krilo, što sve poboljšava potisnu silu automobila. GT63 također nosi oznaku RIIIx i Renntech RPS 10.2 kovane aluminijske naplatke koji mjere 21 inča sprijeda i 22 inča straga.

image

Renntech RIIIx Mercedes AMG GT63

Renntech

Nijedna nadogradnja nije potpuna bez novog ispušnog sustava. Renntech nudi set od nehrđajućeg čelika koji uključuje odvodne cijevi s 200-ćelijskim katalizatorima i prigušivačima. Sustav smanjuje protutlak ispušnih plinova dok povećava upravljanje zvukom putem elektronički kontroliranih ispušnih klapni.

Renntech kaže da je paket RIIIx ograničen i da košta 88.400 eura. To naravno ne uključuje cijenu automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:32