TUNING

S Mansory potpisom: Ovo su najsportskija i vjerojatno najskuplja golf-kolica na svijetu

Temelj za ovu kreaciju je Garia Supersport, luksuzna kolica za golf koja služe kao osnova za Mansoryjevu preradu

Mansory Garia Supersport

 Mansory

Mansory je poznat po svojoj vrhunskoj industriji tuninga izrađujući ekstremne bodykitove za egzotične i luksuzne automobile, obično u privlačnim nijansama boja. Sada je ponovno iznenadio svojim novim golf-kolicima.

image

Mansory Garia Supersport

Mansory

Temelj za ovu kreaciju je Garia Supersport, luksuzna kolica za golf koja služe kao ‘platno‘ za Mansoryjev ‘umjetnički dodir‘.

Izvorno dizajniran od strane Mercedes-Benz odjela 2016. godine, stil Supersporta uključuje reference na proizvodne modele i konceptne automobile Mercedes-Benza i Smarta.

Ovi dizajnerski detalji mogu se vidjeti u raznim elementima, kao što su oblik rešetke, LED diode i bočni otvori. Mansory je podigao sve te značajke na višu razinu, ne mareći za cijenu. Cijela je karoserija izrađena od kovanog karbona, s prepoznatljivim uzorkom koji vrlo podsjeća na nadogradnje koje se nalaze na hiperautomobilima.

image

Mansory Garia Supersport

Mansory

Nadalje, poboljšao je dizajn aluminijskim kotačima većeg promjera uparenim s niskoprofilnim gumama, prednjom zaštitnom pločom stiliziranom poput difuzora, prilagođenom rešetkom, produžecima blatobrana i tirkiznim detaljima koji ukrašavaju cijelu karoseriju.

Izložena kabina presvučena je tirkiznom kožom s natpisom Mansory na sjedalima i odgovarajućim sigurnosnim pojasevima. Upravljačka ploča također je presvučena istim materijalom. Što se tiče značajki, unutrašnjost je opremljena 10,1-inčnim infotainment sustavom, krovnim Bluetooth audio sustavom i integriranim rashladnim odjeljkom, a svi su oni naslijeđeni od standardne Garie Supersport.

image

Mansory Garia Supersport

Mansory

Garia Supersport možda izgleda sportski, ali zapravo nije brza, budući da je opremljena pojedinačnim električnim motorom od 11 KS (8 kW). Zbog zakonskih ograničenja, najveća mu je brzina ograničena na 70 km/h u Europi i 40 km/h u SAD-u. No, domet je prilično impresivan jer litij-ionska baterija od 10,24 kWh omogućuje pokrivenost do 81 km s jednim punjenjem, što bi trebalo biti dosta za većinu golf terena.

image

Mansory Garia Supersport

Mansory

Mansory nije otkrio cijenu paketa, ali s obzirom na korištenje vrhunskih materijala, to će vjerojatno biti jedno od najskupljih golf vozila dostupnih na tržištu. Tuner je rekao da kupci mogu odabrati bilo koji materijal za vanjske i unutarnje izmjene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:38