HRABRO

Sad je jedinstven: Pogledajte kako je talijanska umjetnica oslikala Aventadora SVJ na ulici

Koliko god Aventador bio moćan, proizvodnja superautomobila s V12 pogonom nedavno je završila i uskoro će biti zamijenjen

Lamborghini Aventador SVJ

 Instagram Screenshot

Svaki Lamborghini Aventador SVJ je poseban, ali ovaj primjerak iz Japana je upečatljiviji od ostalih. Prije nekoliko tjedana vlasnik je dopustio talijanskoj umjetnici po imenu Elisa Chana Cecchetti da ručno oslika vanjski izgled talijanskog superautomobila uživo na automobilskom događaju. Konačni rezultat plijeni pažnju.

Cecchetti je bila naoružana samo m kistovima i raznim bojama. Jedna strana automobila ima puno zelene i plave boje, dok na drugoj strani dominiraju žuta, crvena i narančasta.

Ručno lakiranje tako vrijednog automobila kao što je Aventador SVJ može zvučati ludo, ali čini se da je bilo samo privremeno.

image

Lamborghini Aventador SVJ

Instagram Screenshot

Zapravo, vlasnik automobila nedavno je sudjelovao u božićnoj vožnji u Japanu gdje mu je vraćena izvorna nijansa jarko plave boje. To nas navodi na vjerovanje da je Cecchetti možda slikala na prozirnom zaštitnom filmu koji je kasnije uklonjen.

Koliko god Aventador bio neobičan, proizvodnja superautomobila s V12 pogonom nedavno je završila i uskoro će biti zamijenjen.

Iako još ne znamo kako će se zvati njegov nasljednik, mnoštvo prototipova viđeno je na testiranju posljednjih mjeseci, otkrivajući vrlo hrabar izgled i klasični klinasti oblik.

image

Lamborghini Aventador SVJ

Instagram Screenshot

Ispod kože novog automobila bit će atmosferski V12 motor nadopunjen hibridnim sustavom. Podaci o snazi još nisu poznati, ali ako ga Lamborghini želi postaviti kao konkurenta Ferrariju SF90 Stradale, morat će isporučiti više od 1000 KS.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:37