PREMIJERA

‘Spoj prošlosti i moderne‘: Mini otkrio redizajniranu kabinu novog električnog Coopera

Mini je otkrio dizajn koji uredno kombinira elemente Minijevih modela od jučer s modernim tehnologijama koje kupci očekuju danas

2024. Mini Cooper EV

 MINI

Proizvođač automobila objavio je niz slika remontirane unutrašnjosti novog Mini Coopera EV-a, otkrivajući dizajn koji uredno kombinira elemente Minijevih modela od jučer s modernim tehnologijama koje kupci očekuju danas.

Najupečatljiviji element unutrašnjosti novog automobila je središnji zaslon. Miniji su poznati po upotrebi jednog središnjeg okruglog elementa, ali za novi automobil, proizvođač automobila je odustao od svih fizičkih mjerača u korist masivnog, kružnog zaslona s tankim okvirima na kojem se nalaze sve infotainment funkcije, kao i prikaz važnih podataka o vožnji.

image

2024. Mini Cooper EV

MINI

Iako dimenzije zaslona još nisu objavljene, čini se da je otprilike upola manji od upravljača i čini se da ima iznenađujuće jednostavnu grafiku i tekst. Ove fotografije također pokazuju da je Mini novom električnom Cooperu dao head-up zaslon, iako je to jedan od manje naprednih pop-up head-up zaslona koji postaju sve neuobičajeniji i odbačeni u korist onih koji se prikazuju izravno na vjetrobranskom staklu.

image

2024. Mini Cooper EV

MINI

Armaturna ploča novog električnog Mini Coopera također je prilično intrigantna. Čini se da je umotan u tkaninu i u njega su uredno ugrađena ambijentalna svjetla. Također možete primijetiti jednostavne ploče vrata i novi upravljač. Mini je također ugradio neke male prekidače odmah ispod središnjeg zaslona, uključujući prekidač za odabir mjenjača.

image

2024. Mini Cooper EV

MINI

Ažurirana unutrašnjost novog Coopera nadopunjuje revidiranu vanjštinu gdje ćete pronaći novo oblikovana LED prednja i stražnja svjetla. Iako Mini još nije lansirao novi automobil, potvrdio je da će Cooper E biti opremljen baterijom od 40,7 kWh i električnim motorom s više od 180 KS.

image

2024. Mini Cooper EV

MINI

Sportskiji Cooper SE dobiva veću bateriju od 54,2 kWh i snažniji elektromotor s više od 215 KS. Očekuje se da će modeli imati domet između 300 i 400 kilometara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:07