jeziv video

Usred vožnje po njima počela plaziti golema tarantula! Njihova reakcija je potpuno neočekivana

Pauk u autu iznenadio je par u Australiji, no unatoč veličini kukca, reakcija mlade žene je potpuno neočekivana

Pauk u autu

Mnoge od nas već na spomen zmija ili paukova hvata jeza. Posebno golemih dlakavih paukova poput tarantule, a oni su sinonim za zemlje poput Australije.

Zbog toga su se mnogi njegovi stanovnici navikli nositi s tom vrstom životinja, a tona najbolji način odražava reakcija suvozačice u ovom videu koja se vrlo sabrano suočila s nenadanim došljakom u autu.

Kao što se vidi na snimci, mlada suvozačica uspijeva polako uhvatiti golemog insekta koji se uvukao u auto, a zatim izlazi s njim van. Pauk se ne da, i hoda joj po ruci i leđima te se zapliće u kosu, da bi ga se napokon otresla. Većina nas bi, vjerujemo, neizbježno doživjela šok i jezu da nam se u vožnji golemi pauk pojavi u autu, poput reakcije djevojaka kojima se to dogodilo što možete vidjeti u drugom videu.

Što napraviti u takvoj situaciji? Ostati miran nije uvijek lako; stoga, nakon što se početni strah prođe, idealno je zaustaviti automobil kad god je to moguće, baš kao što je to učinio vozač u Australiji. Stajanje na mjestu smanjit će rizik od izazivanja nesreće ili uključivanja drugih sudionika u prometu. Bez potrebe za vožnjom bit će lakše riješiti se uljeza.

A ako zaustavljanje nije opcija (vožnja autocestom, na primjer), najveći saveznik su prozori. Potrebno ih je otvoriti iz dva razloga. Prvi je da će se generirati zračna struja koja može otpuhati insekta iz automobila, a drugi da će prije ili kasnije napustiti kabinu.

Snižavanje temperature u kabini također može pomoći da pomoći da insekt napusti automobil. Najbolje je postaviti klima uređaj na najnižu moguću temperaturu i maksimalnu ventilaciju, tako da životinja nije na optimalnoj temperaturi te će potražiti izlazi kroz prozore, bilo u mirovanju ili dok automobil vozi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:00