TOKYO AUTO SHOW

VeilSide izložio Nissan Z koji će ‘glumiti‘ u Brzim i žestokima: Podsjeća na RX-7 iz Tokyo Drifta

Prema VeilSideovom popisu, automobil će i dalje pokretati 3,0-litreni VR30DDTT, koji proizvodi 405 KS po tvorničkim specifikacijama

VeilSide Nissan 400Z

 VeilSide

Japanski tuner VeilSide razotkrio je svoju najnoviju verziju, uvelike modificiranu verziju novog Nissana Z koji je, čini se, na dobrom putu da postane filmska zvijezda. Tunirani automobil predstavio je i Sung Kang, glumac koji glumi Hana u filmskoj franšizi "Fast & Furious".

image

VeilSide Nissan 400Z

VeilSide

Svoj službeni debi trebao bi imati na Salonu automobila u Tokiju 2023., koji će se održati od 14. do 16. siječnja. Ove fotografije otkrivaju da je karoserija osnovnog Nissana Z opsežno izmijenjena, a ranije smo vidjeli snimke prednjeg dijela, gdje je branik produžen prema naprijed i izoštren.

image

VeilSide Nissan 400Z

VeilSide

Sada možemo vidjeti da su dodani bočni pragovi i veliki produžeci blatobrana s vidljivim zakovicama. Straga dominira oštar spojler s okomitim krilima. Kombinacija crne i narančaste podsjeća na legendarni RX-7 koji je viđen u trećem nastavku franšize - "Tokyo Driftu".

image

VeilSide Nissan 400Z

VeilSide

Prema VeilSideovom popisu, automobil će i dalje pokretati 3,0-litreni VR30DDTT, koji proizvodi 405 KS (298 kW) po tvorničkim specifikacijama. Opseg VeilSideovih izmjena nije iznesen, ali znamo da će imati prilagođeni ispušni sustav i ECU podešavanje, što znači da će biti sposoban za veću brojku od navedene.

image

VeilSide Nissan 400Z

VeilSide

Sportski coupe također dobiva zračni ovjes, DIECOCK audio sustav i 20-inčne VeilSide Andrew Forged naplatke koji su omotania u Bridgestoneove Potenza gume. Za volanom u filmu koji stiže 2024. godine očekivano će biti Sung Kang (Han).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:22