PREŽIVJELA DRIFT, NE I PARKIRANJE

VIDEO: 2,5 MILIJUNA EURA VRIJEDNOM Koenigsegg Agerom RS driftao po snijegu, a navečer mu hotelski vozač zbog nepažnje razbio prednji dio

 
 Socimage

Iako vlasnici hiperautomobila svoje limene ljubimce najčešće drže u garažama, to nije slučaj s ovim vlasnikom jedinstvene Koenigsegg Agere RS Naraye. Riječ je o modelu kojeg pogoni 5,0-litreni V8 motor snage 1176 KS uz 1280 Nm okretnog momenta! Proizvedeno je samo 25 primjeraka, a ovaj je rađen po posebnoj narudžbi. Uz karbonsku karoseriju, krase ga ukrasni elementi od zlata! A vlasnik se upravo u ovom modelu, zajedno s još jednom Agerom RS (žutim primjerkom koji je bio i u Zagrebu što možete pogledati ovdje) dovezao u Ženevu gdje su oba vlasnika bila posjetitelji salona automobila. Slobodno vrijeme u susjednoj Francuskoj vlasnik je iskoristio za zabavu. Tako je na Instagramu osvanuo video u kojem možemo vidjeti više od 2,5 milijuna eura vrijedan Koenigsegg u akciji po snijegu.

A post shared by Adam Shah (@adam_shah_) on

Ipak, vlasniku odlazak u Ženevu neće ostati u najboljem sjećanju. Naime, zbog nepažnje službenog vozača hotela u kojem je odsjeo na automobilu je nastala poprilična šteta! Hotelski vozač ušao je u (pre)snažni švedski hiperautomobil i stisnuo papučicu gasa, ne očekujući da će reakcija automobila biti trenutna. Rezultat? Udario je u Lamborghini Aventador SV! Šteta? Ogromna! Prije svega, po narudžbi napravljeni karbonski prednji dio kojeg krase i zlatni elementi morat će na zamjenu, a uz to su nastradali difuzor i ispušni sustav na Aventadoru SV. Kako je taj incident izgledao možete pogledati na videu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:54