NIJE MOGLO GORE

Video: Nadamo se da niste vi naručili ovaj novi Jaguar: F-Type pao s kamiona i udario u Chevy

Stvari pogoršava činjenica što je F-Type bio na drugoj razini prikolice, što znači da je pao s visine od gotovo 2 metra
Screenshot incidenta
 Screenshot

Nedavno je dostava Jaguara F-Type pošla po zlu, nakon što je britanski sportski automobil ispao iz kamiona i oštetio Nissan GT-R i Chevrolet Silverado. Videozapis incidenta je objavljen na TikTok, no pojedinosti još uvijek nisu jasne.

image
Screenshot incidenta
Screenshot

Prvo što u videozapisu možemo vidjeti je fokusiranje kamere, nakon čega crni F-Type kabriolet klizi s kamiona. Stvari pogoršava činjenica što je F-Type bio na drugoj razini prikolice, što znači da je pao gotovo s visine od gotovo 2 metra na čelične utovarne rampe ispod. Teško je gledati kako stražnji kraj Jaguara snažno prima udarac, no ovdje incident ne završava – stvari postaju još gore.

Nakon pada, F-Type se otkotrljao do prednjeg dijela bijelog Chevroleta Silverada, a udubljenje njegovog branika daje naslutiti kako je bilo riječ o prilično snažnom udarcu. Uspostavljena je prava lančana reakcija loše sreće, jer nakon svega ovoga, Silverado udara u Nissan GT-R koji je bio parkiran iza njega.

Ne znamo točno gdje se situacija odvila, osim da je riječ o SAD-u. Iako nije riječ o totalnoj šteti, ovo je bilo teško za gledati, a sigurno neće biti ni jeftin za popravak. Osim uništenog stražnjeg kraja, vjerojatno su stradali i pojedini dijelovi ovjesa, a možda je savinut i pokoji kotač. Osim toga, Silverado i GT-R će trebati nove branike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:48