na struju

Auto Hrvatska je predstavila novu varijantu električnog gradskog dostavnog vozila, trostrani kiper

Vozilo je svojim dimenzijama idealno za sve gradske dostave i/ili gradilišta, ili u hotelskim i turističkim naseljima

DFSK Eco City 31

Riječ je o ranije predstavljenom modelu DFSK Eco City 31 na koji je montirana praktična nadogradnja tj. kiper s mogućnošću „kipanja“ na tri strane. Nosivost vozila je gotovo 800 kg uz autonomiju u vožnji od 200 km.

Vozilo je svojim dimenzijama idealno za sve gradske dostave i/ili gradilišta, a njegov eko karakter posebno će doći do izražaja u hotelskim i turističkim naseljima, nacionalnim parkovima i urbanim sredinama. Sve tehničke podatke i cijenu potražite u ovlaštenom DFSK prodajnoservisnom centru u Zagrebu na adresi Radnička cesta 182 ili na besplatan info telefon 0800 1952.

image

DFSK Eco City 31

Podsjetimo, slijedom plana širenja programa osobnih vozila tvrtka Auto Hrvatska Automobili ostvarila je suradnju s uspješnom kineskom tvrtkom CHONGQING SOKON MOTOR COMPANY te postala uvoznik DFSK električnih komercijalnih vozila i Seres osobnih vozila na hrvatskom tržištu. Tvrtka CHONGQING SOKON MOTOR COMPANY više od 35 godina posluje na kineskom tržištu te je vodeći proizvođač u proizvodnji komercijalnih vozila od jedne tone.

Razvojem poslovanja, prije deset godina tvrtka započinje proizvodnju osobnih vozila te do danas uspješno posluje u šezdeset zemalja na svijetu. DFSK i Seres su prisutni u Europi od 2008. s predstavništvima u Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Španjolskoj i zemljama Beneluxa.

Od 2021. tvrtke se priključuju globalnom trendu elektrifikacije modela te su uspješno provele postupak Europske tipske homologacije za putničke modele SUV Seres 3 i 5 te komercijalna vozila EC 31 i EC35. Kao dio poslovanja s kineskim proizvođačem DFSK i Seres na hrvatskom tržištu dostupni su električni SUV model Seres 3 te komercijalna vozila DFSK EC 35 i DFSK EC 31.

Uz prodaju vozila Auto Hrvatska je osigurala i servisni centar na lokaciji Radnička cesta 182. u Zagrebu koji je ovlašten za pružanje servisnih usluga održavanja DFSK i Seres vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:19