sam ga je složio

Prodaje se jedinstveni, ali i najčudniji BMW M6 na Balkanu, a tek kad vidite cijenu...

Naziv ovog projekta koji je trajao četiri godine je "Citrine", a kompletna nova karoserija je ručne izrade

BMW M6 tuning

 eBay

Autoentuzijasti su posebna vrsta ljudi. Puno pažnje poklanjaju svojim limenim ljubimcima, a neki od njih spremni su se upustiti u prave pothvate te ponekad i pređu mjeru što se tiče prerada.

image

BMW M6 tuning

eBay

Jedan vlasnik BMW-a serije 6 iz Bugarske tako je na eBayu oglasio svog ljubimca, BMW M6 iz 2007. godine kojeg je prema dostupnim informacijama, sam preradio do potpune neprepoznatljivosti. U svijetu tuninga to se naziva ‘ekstremnim tuningom‘.

image

BMW M6 tuning

eBay

Te dvije riječi svakako pristaju ovoj narančastoj kreaciji jer se više ni na prvi, a ni bilo koji idući pogled ne može zaključiti kako je zapravo riječ o BMW coupeu M6. Stvarno si je dao truda...

image

BMW M6 tuning

eBay

U oglasu stoji kako je riječ o jedinstvenom remek-djelu ručne izrade od 507 KS posebnog izgleda i boje. Isto tako vlasnik je dodao i opis u kojem stoji kako ovaj automobil star 17 godina ima novi 5,0-litreni V10 atmosferac S85 i ručni mjenjač, kao i cjelovitu servisnu povijest.

image

BMW M6 tuning

eBay

Naziv ovog projekta koji je trajao četiri godine je "Citrine", a dizajnirali su ga stanoviti Todor Nachev i Plamen Banov. Zanimljiva je i tražena cijena. Prodavač za njega traži 460.000 dolara, no navodi i da je spreman na pregovore oko niže cijene...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 12:14