ZAMJERILI MU

Audi nezadovoljan s YouTuberom nakon što je testnim RS6 pomagao poplavljenim njemačkim regijama

Pri tome, priznao je kako je RS6 vožen kroz neka ‘ekstremna okruženja‘, koja su uključivala dosta terenske vožnje
Audi RS6 Avant
 YouTube Screenshot

Možda ste čuli za Mishu Charoudina koji je poznat po svojem YouTube kanalu fokusiranom na Nürburgring. Ako ne, možda ste ga vidjeli na Audijevom YouTube kanalu gdje je domaćin serijala 'What's up, Audi?', gdje priča o raznim temama vezanim za četiri prstena.

Misha je od Audija na dva tjedna dobio RS6 Avant kako bi pričao o super-karavanu, ali YouTuber navodi kako je to bilo 'gorko iskustvo'. Sve je počelo normalno, s par krugova po Nürburgringu kako bi pokazao za što je RS6 sposoban zahvaljujući Quattro pogonu na sva četiri kotača. Međutim, sljedeći dani bili su dramatično drugačiji.

Nürburgring je postao sjedište za pomoć Njemačkoj koja je pogođena poplavama, pa je Misha odlučio iskoristiti RS6 i pružiti podršku onima koji žive u poplavljenim područjima. Tijekom dva tjedna, YouTuber je prevozio volontere, zalihe i opremu RS6 'Press' automobilom.

Pri tome, priznao je kako je RS6 vožen kroz neka 'ekstremna okruženja', koja su uključivala dosta terenske vožnje. 'RS6 je bio parkiran izvan pogođenih područja kako bi se izbjegao rizik od blokiranja vozila hitnih službi.

Misha je zatim primio iznenađujući e-mail od Audija, u kojem je kompanija izrazila nezadovoljstvo načinom na koji se novinarski automobil koristio tijekom ta dva tjedna. Možda je ovo bila idealna prilika za demonstraciju impresivne svestranosti super-karavana, umjesto već dosadnih videozapisa u kojem se samo prikazuju performanse na trkaćoj stazi. Međutim, izgleda da Audi ne misli tako.

'Ovo nije bila svrha testnog automobila. Iskreno se nadamo da će se automobil vratiti u besprijekornom stanju', stoji u e-mailu kojeg je Misha zaprimio. U kraju videozapisi, YouTuber se ispričao 'što ga je koristio kako nije bilo zamišljeno', i obećao da će u budućnosti biti oprezniji s Audijevim testnim automobilima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:49