VATRENA SVAĐA

Baš mu je pokazao: Diler rabljenih auta zapalio Lamborghini zbog sukoba oko provizije

Do dolaska vatrogasaca na lice mjesta, automobil je potpuno izgorio. Optuženik za paljenje automobila još je u bijegu

Lamborghini Gallardo požar

Prodavač rabljenih automobila u Indiji je tijekom sastanka s drugim prodavačem navodno je zapalio Lamborghini Gallardo zbog svađe oko provizije za prodaju automobila.

Incident se dogodio u subotu u predgrađu grada Hyderabada. Snimke su objavljene na raznim društvenim mrežama, a na njima je vidljiv talijanski superauto kako gori usred bijela dana. Još nije jasno kako je točno požar podmetnut.

Čovjek po imenu Neeraj, koji je vlasnik Lamborghinija, podnio je prijavu zbog požara lokalnoj policiji, izvijestio je The Times of India. Prema Neeraju, sastajao se s drugim čovjekom po imenu Ahmed, koji je navodno zapalio Lamborghini nakon što je njihova svađa eskalirala. Obje osobe navodno su prodavači rabljenih automobila, a navodno su se sastali kako bi riješili spor koji je nastajao prije ovog susreta. Prema policiji, njihovo se neslaganje odnosilo na to kako podijeliti proviziju od prethodne prodaje automobila. Očito je njihova rasprava bila neuspješna i pretvorila se u nasilje, što je na kraju rezultiralo paljenjem automobila.

image

Lamborghini Gallardo požar

Videozapis požara počinje s Gallardom koji je već izgorio u plamenu, a dijelovi njegove lijeve strane se tope. Automobil stoji uz rub ceste. Na snimci se čini da nitko nije u blizini vozila dok gori, a nema izvješća da je netko ozlijeđen u incidentu. Do dolaska vatrogasaca na lice mjesta, automobil je potpuno izgorio. Optuženik za paljenje automobila još je u bijegu.

Lamborghini Gallardo proizvodio se između 2003. i 2013. godine, a pokretao ga je V10 motor koji je razvijao 570 KS u svojoj najsnažnijoj verziji. Proizvedeno je ukupno 14.022 primjeraka, a nakon ovog incidenta na cestama je još jedan manje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 00:23